GANDAGAS/VERMEULEN A

Contactgegevens GANDAGAS/VERMEULEN A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GANDAGAS/VERMEULEN A: address, phone, fax, email, website, opening hours

GANDAGAS/VERMEULEN A

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Zandstraat 23,2250, België

Telefoon (phone): 014 21 45 69 014 21 45 69

Fax (fax): +32 (53) 924-44-76 +32 (53) 924-44-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GANDAGAS/VERMEULEN A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GANDAGAS/VERMEULEN A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GANDAGAS/VERMEULEN A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GANDAGAS/VERMEULEN A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GANDAGAS/VERMEULEN A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GANDAGAS/VERMEULEN A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GANDAGAS/VERMEULEN A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GANDAGAS/VERMEULEN A
Products information GANDAGAS/VERMEULEN A

BTW identificatienummer (tax): BE05164642333
Ondernemingsnummer: 4219543457
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GANDAGAS/VERMEULEN A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GANDAGAS/VERMEULEN A
(Get full report from official database of BE for GANDAGAS/VERMEULEN A)

Aanvulling soorten activiteiten voor GANDAGAS/VERMEULEN A
Addition kinds of activities for GANDAGAS/VERMEULEN A

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
44930000. jachthavens | Marinas
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij GANDAGAS/VERMEULEN A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GANDAGAS/VERMEULEN A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GANDAGAS/VERMEULEN A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GANDAGAS/VERMEULEN A. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van GANDAGAS/VERMEULEN A in sociale netwerken
Look for responds of GANDAGAS/VERMEULEN A in social networks

Lees alle opmerkingen voor GANDAGAS/VERMEULEN A. Laat een reactie achter voor GANDAGAS/VERMEULEN A. GANDAGAS/VERMEULEN A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GANDAGAS/VERMEULEN A. Leave a respond for GANDAGAS/VERMEULEN A. GANDAGAS/VERMEULEN A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GANDAGAS/VERMEULEN A op de google maps. Adres en contacten GANDAGAS/VERMEULEN A
Location of GANDAGAS/VERMEULEN A on the google maps. Address and contacts of GANDAGAS/VERMEULEN A

Andere gerelateerde bedrijven als come GANDAGAS/VERMEULEN A GANDAGAS/VERMEULEN A: VERZELE FREDDY | PAQUAY COIFFURE | Ateliers Georis SA | Televic N.V. | KLAVIS TECHNOLOGIES

Other related companies as GANDAGAS/VERMEULEN A: VERZELE FREDDY | PAQUAY COIFFURE | Ateliers Georis SA | Televic N.V. | KLAVIS TECHNOLOGIES

GANDAGAS/VERMEULEN A is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is GANDAGAS/VERMEULEN A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164642333. Het bedrijf GANDAGAS/VERMEULEN A bevindt zich op het adres: Zandstraat 23,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 601,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GANDAGAS/VERMEULEN A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GANDAGAS/VERMEULEN A is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GANDAGAS/VERMEULEN A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GANDAGAS/VERMEULEN A, openstaande posities, locatie van GANDAGAS/VERMEULEN A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GANDAGAS/VERMEULEN A is a company, that was registered 2012 in Olen region, Belgium. Full name of company is GANDAGAS/VERMEULEN A, company assigned to the tax number BE05164642333. The company GANDAGAS/VERMEULEN A is located at the address: Zandstraat 23,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 601,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GANDAGAS/VERMEULEN A were not found.
The main activity of GANDAGAS/VERMEULEN A is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GANDAGAS/VERMEULEN A is not available. You also can look at reviews of GANDAGAS/VERMEULEN A, open positions, location of GANDAGAS/VERMEULEN A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GANDAGAS/VERMEULEN A, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GANDAGAS/VERMEULEN A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GANDAGAS/VERMEULEN A, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GANDAGAS/VERMEULEN A, employees, financial statistics.