AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Contactgegevens AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Kruisdagenlaan 93,1200, België

Telefoon (phone): 02 736 28 59; 0475 52 31 88 02 736 28 59; 0475 52 31 88

Fax (fax): 02 735 93 48 02 735 93 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Products information AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE04590332031
Ondernemingsnummer: 9706390380
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Addition kinds of activities for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
29110700. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

Zoek naar antwoorden van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Laat een reactie achter voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Leave a respond for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Location of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: BWK BVBA | DE PREST DRUKKERIJ-UITGEVERIJ NV | Vepa Bins Belgium | OMNILABO NV | Muxum Data Communications N.V.

Other related companies as AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: BWK BVBA | DE PREST DRUKKERIJ-UITGEVERIJ NV | Vepa Bins Belgium | OMNILABO NV | Muxum Data Communications N.V.

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04590332031. Het bedrijf AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS bevindt zich op het adres: Kruisdagenlaan 93,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, openstaande posities, locatie van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is a company, that was registered 1987 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, company assigned to the tax number BE04590332031. The company AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is located at the address: Kruisdagenlaan 93,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS were not found.
The main activity of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, open positions, location of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, employees, financial statistics.