@BOUT TRANSLATION

Contactgegevens @BOUT TRANSLATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @BOUT TRANSLATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

@BOUT TRANSLATION

Regio (region): Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 121,1932, België

Telefoon (phone): 02 725 14 67 02 725 14 67

Fax (fax): 02 725 14 67 02 725 14 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @BOUT TRANSLATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@BOUT TRANSLATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@BOUT TRANSLATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @BOUT TRANSLATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @BOUT TRANSLATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @BOUT TRANSLATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @BOUT TRANSLATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @BOUT TRANSLATION
Products information @BOUT TRANSLATION

BTW identificatienummer (tax): BE07669525146
Ondernemingsnummer: 2962707519
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in @BOUT TRANSLATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @BOUT TRANSLATION
(Get full report from official database of BE for @BOUT TRANSLATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor @BOUT TRANSLATION
Addition kinds of activities for @BOUT TRANSLATION

701100. Hotels en motels | Hotels and motels
01310000. Katoen | Cotton
20320100. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij @BOUT TRANSLATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @BOUT TRANSLATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @BOUT TRANSLATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @BOUT TRANSLATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van @BOUT TRANSLATION in sociale netwerken
Look for responds of @BOUT TRANSLATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor @BOUT TRANSLATION. Laat een reactie achter voor @BOUT TRANSLATION. @BOUT TRANSLATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @BOUT TRANSLATION. Leave a respond for @BOUT TRANSLATION. @BOUT TRANSLATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @BOUT TRANSLATION op de google maps. Adres en contacten @BOUT TRANSLATION
Location of @BOUT TRANSLATION on the google maps. Address and contacts of @BOUT TRANSLATION

Andere gerelateerde bedrijven als come @BOUT TRANSLATION @BOUT TRANSLATION: A.D.V. CONTAINERS | GOBBERS & ZN BVBA | Vandergucht & Zonen BVBA | TEXTI SA | Kurt De Cauwsemaecker

Other related companies as @BOUT TRANSLATION: A.D.V. CONTAINERS | GOBBERS & ZN BVBA | Vandergucht & Zonen BVBA | TEXTI SA | Kurt De Cauwsemaecker

@BOUT TRANSLATION is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is @BOUT TRANSLATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07669525146. Het bedrijf @BOUT TRANSLATION bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 121,1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in @BOUT TRANSLATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van @BOUT TRANSLATION is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @BOUT TRANSLATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @BOUT TRANSLATION, openstaande posities, locatie van @BOUT TRANSLATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

@BOUT TRANSLATION is a company, that was registered 2018 in Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is @BOUT TRANSLATION, company assigned to the tax number BE07669525146. The company @BOUT TRANSLATION is located at the address: Leuvensesteenweg 121,1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in @BOUT TRANSLATION were not found.
The main activity of @BOUT TRANSLATION is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of @BOUT TRANSLATION is not available. You also can look at reviews of @BOUT TRANSLATION, open positions, location of @BOUT TRANSLATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over @BOUT TRANSLATION, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @BOUT TRANSLATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @BOUT TRANSLATION, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @BOUT TRANSLATION, employees, financial statistics.