Melin SA

Contactgegevens Melin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Melin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Melin SA

Regio (region): CEROUX-MOUSTY, België

Adres (address): AVENUE PROVINCIALE 83-87,1341, België

Telefoon (phone): 010 61 28 47 010 61 28 47

Fax (fax): 010 61 13 27 010 61 13 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Melin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Melin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Melin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Melin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Melin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Melin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Melin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Melin SA
Products information Melin SA

BTW identificatienummer (tax): BE08174896240
Ondernemingsnummer: 1130187988
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Melin SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Melin SA
(Get full report from official database of BE for Melin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Melin SA
Addition kinds of activities for Melin SA

17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
34940105. Stop pikken | Stop cocks
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
36259901. Actuatoren, industriële | Actuators, industrial
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors

Werken bij Melin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Melin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Melin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Melin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van Melin SA in sociale netwerken
Look for responds of Melin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Melin SA. Laat een reactie achter voor Melin SA. Melin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Melin SA. Leave a respond for Melin SA. Melin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Melin SA op de google maps. Adres en contacten Melin SA
Location of Melin SA on the google maps. Address and contacts of Melin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Melin SA Melin SA: Algemene Ontstopping Van De Cauter | Enerplan SA | Mad SPRL | Alg. Tuinwerken Frank Willeghems | Euro-diffusion

Other related companies as Melin SA: Algemene Ontstopping Van De Cauter | Enerplan SA | Mad SPRL | Alg. Tuinwerken Frank Willeghems | Euro-diffusion

Melin SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio CEROUX-MOUSTY, België. De volledige naam van het bedrijf is Melin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08174896240. Het bedrijf Melin SA bevindt zich op het adres: AVENUE PROVINCIALE 83-87,1341. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Melin SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Melin SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Melin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Melin SA, openstaande posities, locatie van Melin SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Melin SA is a company, that was registered 2018 in CEROUX-MOUSTY region, Belgium. Full name of company is Melin SA, company assigned to the tax number BE08174896240. The company Melin SA is located at the address: AVENUE PROVINCIALE 83-87,1341. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Melin SA were not found.
The main activity of Melin SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Melin SA is not available. You also can look at reviews of Melin SA, open positions, location of Melin SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Melin SA, CEROUX-MOUSTY: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Melin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Melin SA, CEROUX-MOUSTY: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Melin SA, employees, financial statistics.