PAUL BINNEBEEK & CO BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PAUL BINNEBEEK & CO BVBA
Private companiesCoal Mining • PAUL BINNEBEEK & CO BVBA

Contactgegevens PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL BINNEBEEK & CO BVBA

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Hondelee 45 Bus 1,9052, België

Telefoon (phone): 09 231 29 96 09 231 29 96

Fax (fax): 09 220 99 93 09 220 99 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL BINNEBEEK & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL BINNEBEEK & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL BINNEBEEK & CO BVBA
Products information PAUL BINNEBEEK & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08045532226
Ondernemingsnummer: 8525360107
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PAUL BINNEBEEK & CO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL BINNEBEEK & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for PAUL BINNEBEEK & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL BINNEBEEK & CO BVBA
Addition kinds of activities for PAUL BINNEBEEK & CO BVBA

17969903. Machines demonteren | Machinery dismantling
20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
53119901. Warenhuizen, korting | Department stores, discount
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

Zoek naar antwoorden van PAUL BINNEBEEK & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. Laat een reactie achter voor PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. PAUL BINNEBEEK & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. Leave a respond for PAUL BINNEBEEK & CO BVBA. PAUL BINNEBEEK & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL BINNEBEEK & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten PAUL BINNEBEEK & CO BVBA
Location of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL BINNEBEEK & CO BVBA PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: Kenis (Huis) | Wase Werkplaats VZW | Cordeco SA | ARMURERIE COLMANT | Interactive Editing Inc.

Other related companies as PAUL BINNEBEEK & CO BVBA: Kenis (Huis) | Wase Werkplaats VZW | Cordeco SA | ARMURERIE COLMANT | Interactive Editing Inc.

PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08045532226. Het bedrijf PAUL BINNEBEEK & CO BVBA bevindt zich op het adres: Hondelee 45 Bus 1,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PAUL BINNEBEEK & CO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, openstaande posities, locatie van PAUL BINNEBEEK & CO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is a company, that was registered 1989 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, company assigned to the tax number BE08045532226. The company PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is located at the address: Hondelee 45 Bus 1,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PAUL BINNEBEEK & CO BVBA were not found.
The main activity of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, open positions, location of PAUL BINNEBEEK & CO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL BINNEBEEK & CO BVBA, employees, financial statistics.