AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR

Contactgegevens AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Ottergemsesteenweg 426,9000, België

Telefoon (phone): 09 222 19 42 09 222 19 42

Fax (fax): 09 220 50 99 09 220 50 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR
Products information AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR

BTW identificatienummer (tax): BE07029571533
Ondernemingsnummer: 3718017578
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR
(Get full report from official database of BE for AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR
Addition kinds of activities for AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR

281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
33510100. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
42219901. Katoenpompen en magazijnen | Cotton compresses and warehouses

Werken bij AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR in sociale netwerken
Look for responds of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. Laat een reactie achter voor AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. Leave a respond for AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR. AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR op de google maps. Adres en contacten AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR
Location of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR on the google maps. Address and contacts of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR

Andere gerelateerde bedrijven als come AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: VDAB-OUTPLACEMENT | XEROX-ART'ICLES | Interflight | Prenuptia Meubelcenter nv | Prodequip

Other related companies as AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR: VDAB-OUTPLACEMENT | XEROX-ART'ICLES | Interflight | Prenuptia Meubelcenter nv | Prodequip

AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07029571533. Het bedrijf AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR bevindt zich op het adres: Ottergemsesteenweg 426,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 181,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, openstaande posities, locatie van AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is a company, that was registered 1996 in Gent region, Belgium. Full name of company is AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, company assigned to the tax number BE07029571533. The company AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is located at the address: Ottergemsesteenweg 426,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 181,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR were not found.
The main activity of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR is not available. You also can look at reviews of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, open positions, location of AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFWERKCENTRALE SUPERCOLOR, employees, financial statistics.