AUTOSTAR DAI SA

Contactgegevens AUTOSTAR DAI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOSTAR DAI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOSTAR DAI SA

Regio (region): Visé (Argenteau), België

Adres (address): Chaussée d'Argenteau 24,4601, België

Telefoon (phone): 04 374 19 49 04 374 19 49

Fax (fax): 04 374 19 59 04 374 19 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOSTAR DAI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOSTAR DAI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOSTAR DAI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOSTAR DAI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOSTAR DAI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOSTAR DAI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOSTAR DAI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOSTAR DAI SA
Products information AUTOSTAR DAI SA

BTW identificatienummer (tax): BE02532043457
Ondernemingsnummer: 4178619384
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTOSTAR DAI SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOSTAR DAI SA
(Get full report from official database of BE for AUTOSTAR DAI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOSTAR DAI SA
Addition kinds of activities for AUTOSTAR DAI SA

07119900. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising

Werken bij AUTOSTAR DAI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOSTAR DAI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOSTAR DAI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOSTAR DAI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van AUTOSTAR DAI SA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOSTAR DAI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOSTAR DAI SA. Laat een reactie achter voor AUTOSTAR DAI SA. AUTOSTAR DAI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOSTAR DAI SA. Leave a respond for AUTOSTAR DAI SA. AUTOSTAR DAI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOSTAR DAI SA op de google maps. Adres en contacten AUTOSTAR DAI SA
Location of AUTOSTAR DAI SA on the google maps. Address and contacts of AUTOSTAR DAI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOSTAR DAI SA AUTOSTAR DAI SA: ATELIER JEAN DE BOLLE | LINETY BELGIUM | Suikerbakkerij Carlier S.P.R.L. | Daem, Joost | IOFOSMILLENNIUM

Other related companies as AUTOSTAR DAI SA: ATELIER JEAN DE BOLLE | LINETY BELGIUM | Suikerbakkerij Carlier S.P.R.L. | Daem, Joost | IOFOSMILLENNIUM

AUTOSTAR DAI SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Visé (Argenteau), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOSTAR DAI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02532043457. Het bedrijf AUTOSTAR DAI SA bevindt zich op het adres: Chaussée d'Argenteau 24,4601. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 529,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTOSTAR DAI SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOSTAR DAI SA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOSTAR DAI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOSTAR DAI SA, openstaande posities, locatie van AUTOSTAR DAI SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOSTAR DAI SA is a company, that was registered 2009 in Visé (Argenteau) region, Belgium. Full name of company is AUTOSTAR DAI SA, company assigned to the tax number BE02532043457. The company AUTOSTAR DAI SA is located at the address: Chaussée d'Argenteau 24,4601. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 529,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTOSTAR DAI SA were not found.
The main activity of AUTOSTAR DAI SA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOSTAR DAI SA is not available. You also can look at reviews of AUTOSTAR DAI SA, open positions, location of AUTOSTAR DAI SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOSTAR DAI SA, Visé (Argenteau): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOSTAR DAI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOSTAR DAI SA, Visé (Argenteau): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOSTAR DAI SA, employees, financial statistics.