YB Sound

Contactgegevens YB Sound: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YB Sound: address, phone, fax, email, website, opening hours

YB Sound

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 577,8200, België

Telefoon (phone): 0496 94 08 82 0496 94 08 82

Fax (fax): 056 57 92 09 056 57 92 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YB Sound: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YB Sound"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YB Sound"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YB Sound, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YB Sound. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YB Sound, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YB Sound. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YB Sound
Products information YB Sound

BTW identificatienummer (tax): BE02764678955
Ondernemingsnummer: 1026367187
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in YB Sound zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YB Sound
(Get full report from official database of BE for YB Sound)

Aanvulling soorten activiteiten voor YB Sound
Addition kinds of activities for YB Sound

017100. Bessengewassen | Berry crops
289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
505200. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
14590108. Steengoed klei mijnbouw | Stoneware clay mining
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
59899901. Steenkool | Coal
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij YB Sound: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YB Sound: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YB Sound. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YB Sound. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Magazijnmedewerker (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago zoekt gemotiveerde magazijnier voor een firma in Heist-op-den-Berg. Dit in dagdienst.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van YB Sound in sociale netwerken
Look for responds of YB Sound in social networks

Lees alle opmerkingen voor YB Sound. Laat een reactie achter voor YB Sound. YB Sound bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YB Sound. Leave a respond for YB Sound. YB Sound on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YB Sound op de google maps. Adres en contacten YB Sound
Location of YB Sound on the google maps. Address and contacts of YB Sound

Andere gerelateerde bedrijven als come YB Sound YB Sound: ENTR KOECKELBERG SA | AJ Afsluitingen & Karweiwerken | Double You Music BVBA | J.L. Sound BVBA | De Loenen S

Other related companies as YB Sound: ENTR KOECKELBERG SA | AJ Afsluitingen & Karweiwerken | Double You Music BVBA | J.L. Sound BVBA | De Loenen S

YB Sound is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is YB Sound, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02764678955. Het bedrijf YB Sound bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 577,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in YB Sound zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YB Sound is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YB Sound is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YB Sound, openstaande posities, locatie van YB Sound op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YB Sound is a company, that was registered 2008 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is YB Sound, company assigned to the tax number BE02764678955. The company YB Sound is located at the address: Gistelse Steenweg 577,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in YB Sound were not found.
The main activity of YB Sound is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of YB Sound is not available. You also can look at reviews of YB Sound, open positions, location of YB Sound on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YB Sound, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YB Sound, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YB Sound, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YB Sound, employees, financial statistics.