PK Electronics NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PK Electronics NV
Private companiesFood Stores • PK Electronics NV

Contactgegevens PK Electronics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PK Electronics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PK Electronics NV

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Laarstraat 39B,3190, België

Telefoon (phone): 016 60 94 68 016 60 94 68

Fax (fax): 016 60 94 71 016 60 94 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PK Electronics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PK Electronics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PK Electronics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PK Electronics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PK Electronics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PK Electronics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PK Electronics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PK Electronics NV
Products information PK Electronics NV

BTW identificatienummer (tax): BE08283111572
Ondernemingsnummer: 6294311523
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PK Electronics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PK Electronics NV
(Get full report from official database of BE for PK Electronics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PK Electronics NV
Addition kinds of activities for PK Electronics NV

207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec

Werken bij PK Electronics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PK Electronics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PK Electronics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PK Electronics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van PK Electronics NV in sociale netwerken
Look for responds of PK Electronics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PK Electronics NV. Laat een reactie achter voor PK Electronics NV. PK Electronics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PK Electronics NV. Leave a respond for PK Electronics NV. PK Electronics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PK Electronics NV op de google maps. Adres en contacten PK Electronics NV
Location of PK Electronics NV on the google maps. Address and contacts of PK Electronics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PK Electronics NV PK Electronics NV: SITOKE | L.P.S. Organisation | Télé Prince SA | DO IT-E International NV | AJK Tankbouw N.V.

Other related companies as PK Electronics NV: SITOKE | L.P.S. Organisation | Télé Prince SA | DO IT-E International NV | AJK Tankbouw N.V.

PK Electronics NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is PK Electronics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283111572. Het bedrijf PK Electronics NV bevindt zich op het adres: Laarstraat 39B,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PK Electronics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PK Electronics NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PK Electronics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PK Electronics NV, openstaande posities, locatie van PK Electronics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PK Electronics NV is a company, that was registered 2014 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is PK Electronics NV, company assigned to the tax number BE08283111572. The company PK Electronics NV is located at the address: Laarstraat 39B,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PK Electronics NV were not found.
The main activity of PK Electronics NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PK Electronics NV is not available. You also can look at reviews of PK Electronics NV, open positions, location of PK Electronics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PK Electronics NV, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PK Electronics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PK Electronics NV, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PK Electronics NV, employees, financial statistics.