VERBRUGGHE DIRK

Contactgegevens VERBRUGGHE DIRK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBRUGGHE DIRK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBRUGGHE DIRK

Regio (region): Wervik (Geluwe), België

Adres (address): Dadizelestraat 62,8940, België

Telefoon (phone): 056 50 64 33 056 50 64 33

Fax (fax): +32 (51) 989-62-17 +32 (51) 989-62-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBRUGGHE DIRK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBRUGGHE DIRK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBRUGGHE DIRK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBRUGGHE DIRK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBRUGGHE DIRK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBRUGGHE DIRK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBRUGGHE DIRK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBRUGGHE DIRK
Products information VERBRUGGHE DIRK

BTW identificatienummer (tax): BE07558013916
Ondernemingsnummer: 6184448242
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VERBRUGGHE DIRK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBRUGGHE DIRK
(Get full report from official database of BE for VERBRUGGHE DIRK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBRUGGHE DIRK
Addition kinds of activities for VERBRUGGHE DIRK

6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
364401. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
20419903. Maïsmeel | Corn meal
31499903. mocassins | Moccasins
35370205. Kranen, vrachtwagen | Cranes, industrial truck
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service

Werken bij VERBRUGGHE DIRK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBRUGGHE DIRK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBRUGGHE DIRK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBRUGGHE DIRK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van VERBRUGGHE DIRK in sociale netwerken
Look for responds of VERBRUGGHE DIRK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBRUGGHE DIRK. Laat een reactie achter voor VERBRUGGHE DIRK. VERBRUGGHE DIRK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBRUGGHE DIRK. Leave a respond for VERBRUGGHE DIRK. VERBRUGGHE DIRK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBRUGGHE DIRK op de google maps. Adres en contacten VERBRUGGHE DIRK
Location of VERBRUGGHE DIRK on the google maps. Address and contacts of VERBRUGGHE DIRK

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBRUGGHE DIRK VERBRUGGHE DIRK: Printemps Decor BVBA | ECR vzw Europees Centrum voor Restauratietechnieken | Ferme de l'Hosté | R K C (Vervoer) BVBA | Peter Van den Bossche

Other related companies as VERBRUGGHE DIRK: Printemps Decor BVBA | ECR vzw Europees Centrum voor Restauratietechnieken | Ferme de l'Hosté | R K C (Vervoer) BVBA | Peter Van den Bossche

VERBRUGGHE DIRK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wervik (Geluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is VERBRUGGHE DIRK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07558013916. Het bedrijf VERBRUGGHE DIRK bevindt zich op het adres: Dadizelestraat 62,8940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VERBRUGGHE DIRK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBRUGGHE DIRK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBRUGGHE DIRK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBRUGGHE DIRK, openstaande posities, locatie van VERBRUGGHE DIRK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBRUGGHE DIRK is a company, that was registered 1993 in Wervik (Geluwe) region, Belgium. Full name of company is VERBRUGGHE DIRK, company assigned to the tax number BE07558013916. The company VERBRUGGHE DIRK is located at the address: Dadizelestraat 62,8940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VERBRUGGHE DIRK were not found.
The main activity of VERBRUGGHE DIRK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBRUGGHE DIRK is not available. You also can look at reviews of VERBRUGGHE DIRK, open positions, location of VERBRUGGHE DIRK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBRUGGHE DIRK, Wervik (Geluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBRUGGHE DIRK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBRUGGHE DIRK, Wervik (Geluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBRUGGHE DIRK, employees, financial statistics.