AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

Contactgegevens AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Missiehuislei 33,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 67 00 03 666 67 00

Fax (fax): 03 666 67 20 03 666 67 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
Products information AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

BTW identificatienummer (tax): BE08354797363
Ondernemingsnummer: 6151763916
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
(Get full report from official database of BE for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
Addition kinds of activities for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)
55119904. Vans, nieuw en gebruikt | Vans, new and used
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons

Werken bij AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F in sociale netwerken
Look for responds of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Laat een reactie achter voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Leave a respond for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F op de google maps. Adres en contacten AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
Location of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F on the google maps. Address and contacts of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

Andere gerelateerde bedrijven als come AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: Gior SPRL | Rumba | Be-Twin SA | PICONE | Artiklima BVBA

Other related companies as AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: Gior SPRL | Rumba | Be-Twin SA | PICONE | Artiklima BVBA

AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08354797363. Het bedrijf AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F bevindt zich op het adres: Missiehuislei 33,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, openstaande posities, locatie van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is a company, that was registered 2000 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, company assigned to the tax number BE08354797363. The company AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is located at the address: Missiehuislei 33,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F were not found.
The main activity of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is not available. You also can look at reviews of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, open positions, location of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, employees, financial statistics.