Drukkerij Deneef BVBA

Contactgegevens Drukkerij Deneef BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Deneef BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Deneef BVBA

Regio (region): Galmaarden (Tollembeek), België

Adres (address): Hernestraat 34,1570, België

Telefoon (phone): 054 58 86 76 054 58 86 76

Fax (fax): 054 58 77 05 054 58 77 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Deneef BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Deneef BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Deneef BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Deneef BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Deneef BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Deneef BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Deneef BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Deneef BVBA
Products information Drukkerij Deneef BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02645751953
Ondernemingsnummer: 7366302490
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Drukkerij Deneef BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Deneef BVBA
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Deneef BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Deneef BVBA
Addition kinds of activities for Drukkerij Deneef BVBA

355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
20630101. Bietenpulp, gedroogd: van suikerraffinaderij | Beet pulp, dried: from beet sugar refinery
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
38220102. Ventilator controle, temperatuur responsief | Fan control, temperature responsive
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
76992100. Gun diensten | Gun services
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij Drukkerij Deneef BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Deneef BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Deneef BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Deneef BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Deneef BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Deneef BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Deneef BVBA. Laat een reactie achter voor Drukkerij Deneef BVBA. Drukkerij Deneef BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Deneef BVBA. Leave a respond for Drukkerij Deneef BVBA. Drukkerij Deneef BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Deneef BVBA op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Deneef BVBA
Location of Drukkerij Deneef BVBA on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Deneef BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Deneef BVBA Drukkerij Deneef BVBA: DL SERVICE | LAURENTY SA | DE BOECK EDITIONS | Van Trimpont Verzekeringen BVBA | Makapi BVBA

Other related companies as Drukkerij Deneef BVBA: DL SERVICE | LAURENTY SA | DE BOECK EDITIONS | Van Trimpont Verzekeringen BVBA | Makapi BVBA

Drukkerij Deneef BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Galmaarden (Tollembeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Deneef BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02645751953. Het bedrijf Drukkerij Deneef BVBA bevindt zich op het adres: Hernestraat 34,1570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Drukkerij Deneef BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Deneef BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Deneef BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Deneef BVBA, openstaande posities, locatie van Drukkerij Deneef BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Deneef BVBA is a company, that was registered 1995 in Galmaarden (Tollembeek) region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Deneef BVBA, company assigned to the tax number BE02645751953. The company Drukkerij Deneef BVBA is located at the address: Hernestraat 34,1570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 513,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Drukkerij Deneef BVBA were not found.
The main activity of Drukkerij Deneef BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Deneef BVBA is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Deneef BVBA, open positions, location of Drukkerij Deneef BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Deneef BVBA, Galmaarden (Tollembeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Deneef BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Deneef BVBA, Galmaarden (Tollembeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Deneef BVBA, employees, financial statistics.