MERCIER PASCAL (DEPOT)

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MERCIER PASCAL (DEPOT)
Private companiesOil and Gas Extraction • MERCIER PASCAL (DEPOT)

Contactgegevens MERCIER PASCAL (DEPOT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCIER PASCAL (DEPOT): address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCIER PASCAL (DEPOT)

Regio (region): Tournai (Kain), België

Adres (address): Rue du Follet 16,7540, België

Telefoon (phone): 069 22 87 09; 069 54 97 76; 0479 30 44 30 069 22 87 09; 069 54 97 76; 0479 30 44 30

Fax (fax): +32 (55) 787-71-45 +32 (55) 787-71-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCIER PASCAL (DEPOT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCIER PASCAL (DEPOT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCIER PASCAL (DEPOT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCIER PASCAL (DEPOT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCIER PASCAL (DEPOT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCIER PASCAL (DEPOT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCIER PASCAL (DEPOT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCIER PASCAL (DEPOT)
Products information MERCIER PASCAL (DEPOT)

BTW identificatienummer (tax): BE04938323974
Ondernemingsnummer: 1048889160
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MERCIER PASCAL (DEPOT) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCIER PASCAL (DEPOT)
(Get full report from official database of BE for MERCIER PASCAL (DEPOT))

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCIER PASCAL (DEPOT)
Addition kinds of activities for MERCIER PASCAL (DEPOT)

251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
50510408. Zink | Zinc
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
51990306. Tropische vis | Tropical fish
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij MERCIER PASCAL (DEPOT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCIER PASCAL (DEPOT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCIER PASCAL (DEPOT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCIER PASCAL (DEPOT). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van MERCIER PASCAL (DEPOT) in sociale netwerken
Look for responds of MERCIER PASCAL (DEPOT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCIER PASCAL (DEPOT). Laat een reactie achter voor MERCIER PASCAL (DEPOT). MERCIER PASCAL (DEPOT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCIER PASCAL (DEPOT). Leave a respond for MERCIER PASCAL (DEPOT). MERCIER PASCAL (DEPOT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCIER PASCAL (DEPOT) op de google maps. Adres en contacten MERCIER PASCAL (DEPOT)
Location of MERCIER PASCAL (DEPOT) on the google maps. Address and contacts of MERCIER PASCAL (DEPOT)

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCIER PASCAL (DEPOT) MERCIER PASCAL (DEPOT): LECHAT MACHINES VDR BVBA | Access Security SPRL | Silicium Paradise | LODEWIJKS D | Pierreux BVBA

Other related companies as MERCIER PASCAL (DEPOT): LECHAT MACHINES VDR BVBA | Access Security SPRL | Silicium Paradise | LODEWIJKS D | Pierreux BVBA

MERCIER PASCAL (DEPOT) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Tournai (Kain), België. De volledige naam van het bedrijf is MERCIER PASCAL (DEPOT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04938323974. Het bedrijf MERCIER PASCAL (DEPOT) bevindt zich op het adres: Rue du Follet 16,7540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MERCIER PASCAL (DEPOT) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERCIER PASCAL (DEPOT) is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCIER PASCAL (DEPOT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCIER PASCAL (DEPOT), openstaande posities, locatie van MERCIER PASCAL (DEPOT) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MERCIER PASCAL (DEPOT) is a company, that was registered 2003 in Tournai (Kain) region, Belgium. Full name of company is MERCIER PASCAL (DEPOT), company assigned to the tax number BE04938323974. The company MERCIER PASCAL (DEPOT) is located at the address: Rue du Follet 16,7540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MERCIER PASCAL (DEPOT) were not found.
The main activity of MERCIER PASCAL (DEPOT) is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCIER PASCAL (DEPOT) is not available. You also can look at reviews of MERCIER PASCAL (DEPOT), open positions, location of MERCIER PASCAL (DEPOT) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCIER PASCAL (DEPOT), Tournai (Kain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCIER PASCAL (DEPOT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCIER PASCAL (DEPOT), Tournai (Kain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCIER PASCAL (DEPOT), employees, financial statistics.