AXA-THERM

Contactgegevens AXA-THERM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA-THERM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA-THERM

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Molenweg 30,1640, België

Telefoon (phone): 02 381 05 61; 0475 75 00 67 02 381 05 61; 0475 75 00 67

Fax (fax): 02 381 03 61 02 381 03 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA-THERM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA-THERM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA-THERM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA-THERM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA-THERM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA-THERM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA-THERM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA-THERM
Products information AXA-THERM

BTW identificatienummer (tax): BE08945312500
Ondernemingsnummer: 5184417724
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AXA-THERM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA-THERM
(Get full report from official database of BE for AXA-THERM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA-THERM
Addition kinds of activities for AXA-THERM

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
39490401. Bobsleds | Bobsleds
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij AXA-THERM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA-THERM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA-THERM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA-THERM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van AXA-THERM in sociale netwerken
Look for responds of AXA-THERM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA-THERM. Laat een reactie achter voor AXA-THERM. AXA-THERM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA-THERM. Leave a respond for AXA-THERM. AXA-THERM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA-THERM op de google maps. Adres en contacten AXA-THERM
Location of AXA-THERM on the google maps. Address and contacts of AXA-THERM

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA-THERM AXA-THERM: Fissette | ACT! EVENTS | Piekeboe BVBA | Vibo Belgium N.V. | Musickness

Other related companies as AXA-THERM: Fissette | ACT! EVENTS | Piekeboe BVBA | Vibo Belgium N.V. | Musickness

AXA-THERM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA-THERM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08945312500. Het bedrijf AXA-THERM bevindt zich op het adres: Molenweg 30,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AXA-THERM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA-THERM is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA-THERM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA-THERM, openstaande posities, locatie van AXA-THERM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXA-THERM is a company, that was registered 2000 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is AXA-THERM, company assigned to the tax number BE08945312500. The company AXA-THERM is located at the address: Molenweg 30,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AXA-THERM were not found.
The main activity of AXA-THERM is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA-THERM is not available. You also can look at reviews of AXA-THERM, open positions, location of AXA-THERM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA-THERM, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA-THERM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA-THERM, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA-THERM, employees, financial statistics.