Distri Compact

Contactgegevens Distri Compact: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Distri Compact: address, phone, fax, email, website, opening hours

Distri Compact

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 485,9050, België

Telefoon (phone): 09 231 72 86 09 231 72 86

Fax (fax): 09 231 72 86; 09 231 75 73 09 231 72 86; 09 231 75 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Distri Compact: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Distri Compact"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Distri Compact"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Distri Compact, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Distri Compact. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Distri Compact, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Distri Compact. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Distri Compact
Products information Distri Compact

BTW identificatienummer (tax): BE01421600341
Ondernemingsnummer: 2766052246
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Distri Compact zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Distri Compact
(Get full report from official database of BE for Distri Compact)

Aanvulling soorten activiteiten voor Distri Compact
Addition kinds of activities for Distri Compact

349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
80110000. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors

Werken bij Distri Compact: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Distri Compact: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Distri Compact. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Distri Compact. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van Distri Compact in sociale netwerken
Look for responds of Distri Compact in social networks

Lees alle opmerkingen voor Distri Compact. Laat een reactie achter voor Distri Compact. Distri Compact bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Distri Compact. Leave a respond for Distri Compact. Distri Compact on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Distri Compact op de google maps. Adres en contacten Distri Compact
Location of Distri Compact on the google maps. Address and contacts of Distri Compact

Andere gerelateerde bedrijven als come Distri Compact Distri Compact: CLICTEUR STEFAN BVBA | Verstraete Telecommunications BVBA | ELEKTRO BOUDEWIJN | Flandria International | Unilin Decor

Other related companies as Distri Compact: CLICTEUR STEFAN BVBA | Verstraete Telecommunications BVBA | ELEKTRO BOUDEWIJN | Flandria International | Unilin Decor

Distri Compact is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Distri Compact, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01421600341. Het bedrijf Distri Compact bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 485,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Distri Compact zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Distri Compact is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Distri Compact is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Distri Compact, openstaande posities, locatie van Distri Compact op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Distri Compact is a company, that was registered 1998 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Distri Compact, company assigned to the tax number BE01421600341. The company Distri Compact is located at the address: Brusselsesteenweg 485,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Distri Compact were not found.
The main activity of Distri Compact is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Distri Compact is not available. You also can look at reviews of Distri Compact, open positions, location of Distri Compact on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Distri Compact, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Distri Compact, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Distri Compact, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Distri Compact, employees, financial statistics.