AIR JARDIN - MR BORREMAN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • AIR JARDIN - MR BORREMAN
Private companiesMiscellaneous Retail • AIR JARDIN - MR BORREMAN

Contactgegevens AIR JARDIN - MR BORREMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR JARDIN - MR BORREMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR JARDIN - MR BORREMAN

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): J. De Ridderlaan 42,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 80 58; 0475 52 25 72 02 460 80 58; 0475 52 25 72

Fax (fax): 02 460 80 58 02 460 80 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR JARDIN - MR BORREMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR JARDIN - MR BORREMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR JARDIN - MR BORREMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR JARDIN - MR BORREMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR JARDIN - MR BORREMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR JARDIN - MR BORREMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR JARDIN - MR BORREMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR JARDIN - MR BORREMAN
Products information AIR JARDIN - MR BORREMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06386322021
Ondernemingsnummer: 3859191894
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AIR JARDIN - MR BORREMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR JARDIN - MR BORREMAN
(Get full report from official database of BE for AIR JARDIN - MR BORREMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR JARDIN - MR BORREMAN
Addition kinds of activities for AIR JARDIN - MR BORREMAN

393102. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
25220300. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
51480100. fruit | Fruits

Werken bij AIR JARDIN - MR BORREMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR JARDIN - MR BORREMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR JARDIN - MR BORREMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR JARDIN - MR BORREMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van AIR JARDIN - MR BORREMAN in sociale netwerken
Look for responds of AIR JARDIN - MR BORREMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR JARDIN - MR BORREMAN. Laat een reactie achter voor AIR JARDIN - MR BORREMAN. AIR JARDIN - MR BORREMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR JARDIN - MR BORREMAN. Leave a respond for AIR JARDIN - MR BORREMAN. AIR JARDIN - MR BORREMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR JARDIN - MR BORREMAN op de google maps. Adres en contacten AIR JARDIN - MR BORREMAN
Location of AIR JARDIN - MR BORREMAN on the google maps. Address and contacts of AIR JARDIN - MR BORREMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR JARDIN - MR BORREMAN AIR JARDIN - MR BORREMAN: Agref NV | E.V.M. GLASS TRADING COMPANY | R WILKIN | Dagbladhandel Het Park | Loosveldt,Domien

Other related companies as AIR JARDIN - MR BORREMAN: Agref NV | E.V.M. GLASS TRADING COMPANY | R WILKIN | Dagbladhandel Het Park | Loosveldt,Domien

AIR JARDIN - MR BORREMAN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR JARDIN - MR BORREMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06386322021. Het bedrijf AIR JARDIN - MR BORREMAN bevindt zich op het adres: J. De Ridderlaan 42,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AIR JARDIN - MR BORREMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR JARDIN - MR BORREMAN is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR JARDIN - MR BORREMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR JARDIN - MR BORREMAN, openstaande posities, locatie van AIR JARDIN - MR BORREMAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR JARDIN - MR BORREMAN is a company, that was registered 2014 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is AIR JARDIN - MR BORREMAN, company assigned to the tax number BE06386322021. The company AIR JARDIN - MR BORREMAN is located at the address: J. De Ridderlaan 42,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AIR JARDIN - MR BORREMAN were not found.
The main activity of AIR JARDIN - MR BORREMAN is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR JARDIN - MR BORREMAN is not available. You also can look at reviews of AIR JARDIN - MR BORREMAN, open positions, location of AIR JARDIN - MR BORREMAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR JARDIN - MR BORREMAN, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR JARDIN - MR BORREMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR JARDIN - MR BORREMAN, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR JARDIN - MR BORREMAN, employees, financial statistics.