Capitani Produits Electroniques

Contactgegevens Capitani Produits Electroniques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capitani Produits Electroniques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capitani Produits Electroniques

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Raafstraat 78-82,1030, België

Telefoon (phone): 02 216 90 90 02 216 90 90

Fax (fax): 02 242 38 41 02 242 38 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capitani Produits Electroniques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capitani Produits Electroniques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capitani Produits Electroniques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capitani Produits Electroniques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capitani Produits Electroniques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capitani Produits Electroniques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capitani Produits Electroniques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capitani Produits Electroniques
Products information Capitani Produits Electroniques

BTW identificatienummer (tax): BE04354949951
Ondernemingsnummer: 9346862792
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Capitani Produits Electroniques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capitani Produits Electroniques
(Get full report from official database of BE for Capitani Produits Electroniques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capitani Produits Electroniques
Addition kinds of activities for Capitani Produits Electroniques

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
28799904. Planthormonen | Plant hormones
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij Capitani Produits Electroniques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capitani Produits Electroniques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capitani Produits Electroniques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capitani Produits Electroniques. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van Capitani Produits Electroniques in sociale netwerken
Look for responds of Capitani Produits Electroniques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capitani Produits Electroniques. Laat een reactie achter voor Capitani Produits Electroniques. Capitani Produits Electroniques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capitani Produits Electroniques. Leave a respond for Capitani Produits Electroniques. Capitani Produits Electroniques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capitani Produits Electroniques op de google maps. Adres en contacten Capitani Produits Electroniques
Location of Capitani Produits Electroniques on the google maps. Address and contacts of Capitani Produits Electroniques

Andere gerelateerde bedrijven als come Capitani Produits Electroniques Capitani Produits Electroniques: VAN DYCK MARC | BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) | EML/VARI-LITE | VUURWERKMEESTER VAN CLEEMPUT | Traject Noord-West-Vlaanderen

Other related companies as Capitani Produits Electroniques: VAN DYCK MARC | BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) | EML/VARI-LITE | VUURWERKMEESTER VAN CLEEMPUT | Traject Noord-West-Vlaanderen

Capitani Produits Electroniques is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Capitani Produits Electroniques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04354949951. Het bedrijf Capitani Produits Electroniques bevindt zich op het adres: Raafstraat 78-82,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Capitani Produits Electroniques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capitani Produits Electroniques is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capitani Produits Electroniques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capitani Produits Electroniques, openstaande posities, locatie van Capitani Produits Electroniques op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Capitani Produits Electroniques is a company, that was registered 1992 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Capitani Produits Electroniques, company assigned to the tax number BE04354949951. The company Capitani Produits Electroniques is located at the address: Raafstraat 78-82,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Capitani Produits Electroniques were not found.
The main activity of Capitani Produits Electroniques is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Capitani Produits Electroniques is not available. You also can look at reviews of Capitani Produits Electroniques, open positions, location of Capitani Produits Electroniques on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capitani Produits Electroniques, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capitani Produits Electroniques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capitani Produits Electroniques, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capitani Produits Electroniques, employees, financial statistics.