Pavement Frères

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Pavement Frères
Private companiesEducational Services • Pavement Frères

Contactgegevens Pavement Frères: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pavement Frères: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pavement Frères

Regio (region): sembergsesteenweg 1300, België

Adres (address): ,,, België

Telefoon (phone): 1180 1180

Fax (fax): Brussel (Ukkel) Brussel (Ukkel)

E-Mail: 02 380 22 10; 0475 24 14 49; 0477 33 24 45; 02 460 27 32

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pavement Frères: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pavement Frères"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pavement Frères"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pavement Frères, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pavement Frères. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pavement Frères, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pavement Frères. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pavement Frères
Products information Pavement Frères

BTW identificatienummer (tax): BE09571258544
Ondernemingsnummer: 6319030761
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pavement Frères zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pavement Frères
(Get full report from official database of BE for Pavement Frères)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pavement Frères
Addition kinds of activities for Pavement Frères

017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
494100. Water voorraad | Water supply
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij Pavement Frères: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pavement Frères: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pavement Frères. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pavement Frères. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Pavement Frères in sociale netwerken
Look for responds of Pavement Frères in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pavement Frères. Laat een reactie achter voor Pavement Frères. Pavement Frères bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pavement Frères. Leave a respond for Pavement Frères. Pavement Frères on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pavement Frères op de google maps. Adres en contacten Pavement Frères
Location of Pavement Frères on the google maps. Address and contacts of Pavement Frères

Andere gerelateerde bedrijven als come Pavement Frères Pavement Frères: B.T.E. BVBA | Jetta Drinks SA | Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel | Delipan B.V.B.A. | Anthonis Zakenkantoor NV

Other related companies as Pavement Frères: B.T.E. BVBA | Jetta Drinks SA | Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel | Delipan B.V.B.A. | Anthonis Zakenkantoor NV

Pavement Frères is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio sembergsesteenweg 1300, België. De volledige naam van het bedrijf is Pavement Frères, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09571258544. Het bedrijf Pavement Frères bevindt zich op het adres: ,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pavement Frères zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pavement Frères is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pavement Frères is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pavement Frères, openstaande posities, locatie van Pavement Frères op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 02 380 22 10; 0475 24 14 49; 0477 33 24 45; 02 460 27 32

Pavement Frères is a company, that was registered 2010 in sembergsesteenweg 1300 region, Belgium. Full name of company is Pavement Frères, company assigned to the tax number BE09571258544. The company Pavement Frères is located at the address: ,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pavement Frères were not found.
The main activity of Pavement Frères is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pavement Frères is not available. You also can look at reviews of Pavement Frères, open positions, location of Pavement Frères on the map. For more information, write us to email 02 380 22 10; 0475 24 14 49; 0477 33 24 45; 02 460 27 32

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pavement Frères, sembergsesteenweg 1300: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pavement Frères, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pavement Frères, sembergsesteenweg 1300: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pavement Frères, employees, financial statistics.