SPLENDEUR DU FER SPRL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • SPLENDEUR DU FER SPRL
Private companiesOil and Gas Extraction • SPLENDEUR DU FER SPRL

Contactgegevens SPLENDEUR DU FER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPLENDEUR DU FER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPLENDEUR DU FER SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Neerveldstraat 51,1200, België

Telefoon (phone): 02 771 57 21 02 771 57 21

Fax (fax): +32 (53) 422-77-29 +32 (53) 422-77-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPLENDEUR DU FER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPLENDEUR DU FER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPLENDEUR DU FER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPLENDEUR DU FER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPLENDEUR DU FER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPLENDEUR DU FER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPLENDEUR DU FER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPLENDEUR DU FER SPRL
Products information SPLENDEUR DU FER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01452362060
Ondernemingsnummer: 2497985839
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SPLENDEUR DU FER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPLENDEUR DU FER SPRL
(Get full report from official database of BE for SPLENDEUR DU FER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPLENDEUR DU FER SPRL
Addition kinds of activities for SPLENDEUR DU FER SPRL

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
794802. Race track operatie | Race track operation
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural

Werken bij SPLENDEUR DU FER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPLENDEUR DU FER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPLENDEUR DU FER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPLENDEUR DU FER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van SPLENDEUR DU FER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SPLENDEUR DU FER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPLENDEUR DU FER SPRL. Laat een reactie achter voor SPLENDEUR DU FER SPRL. SPLENDEUR DU FER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPLENDEUR DU FER SPRL. Leave a respond for SPLENDEUR DU FER SPRL. SPLENDEUR DU FER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPLENDEUR DU FER SPRL op de google maps. Adres en contacten SPLENDEUR DU FER SPRL
Location of SPLENDEUR DU FER SPRL on the google maps. Address and contacts of SPLENDEUR DU FER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SPLENDEUR DU FER SPRL SPLENDEUR DU FER SPRL: IMPRIMERIE MOLITOR | Funsport's Unlimited BVBA | Goossens Meubelfabriek | Taalbureau | Fabrizio Leonardo

Other related companies as SPLENDEUR DU FER SPRL: IMPRIMERIE MOLITOR | Funsport's Unlimited BVBA | Goossens Meubelfabriek | Taalbureau | Fabrizio Leonardo

SPLENDEUR DU FER SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is SPLENDEUR DU FER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01452362060. Het bedrijf SPLENDEUR DU FER SPRL bevindt zich op het adres: Neerveldstraat 51,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SPLENDEUR DU FER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPLENDEUR DU FER SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPLENDEUR DU FER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPLENDEUR DU FER SPRL, openstaande posities, locatie van SPLENDEUR DU FER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPLENDEUR DU FER SPRL is a company, that was registered 2017 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is SPLENDEUR DU FER SPRL, company assigned to the tax number BE01452362060. The company SPLENDEUR DU FER SPRL is located at the address: Neerveldstraat 51,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SPLENDEUR DU FER SPRL were not found.
The main activity of SPLENDEUR DU FER SPRL is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPLENDEUR DU FER SPRL is not available. You also can look at reviews of SPLENDEUR DU FER SPRL, open positions, location of SPLENDEUR DU FER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPLENDEUR DU FER SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPLENDEUR DU FER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPLENDEUR DU FER SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPLENDEUR DU FER SPRL, employees, financial statistics.