Catalogne Automobiles SA

Contactgegevens Catalogne Automobiles SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Catalogne Automobiles SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Catalogne Automobiles SA

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): Quai du Bassin 16-18,4040, België

Telefoon (phone): 04 240 68 30; 04 240 68 33; 04 240 68 35; 04 264 15 51 04 240 68 30; 04 240 68 33; 04 240 68 35; 04 264 15 51

Fax (fax): 04 264 82 79 04 264 82 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Catalogne Automobiles SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Catalogne Automobiles SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Catalogne Automobiles SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Catalogne Automobiles SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Catalogne Automobiles SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Catalogne Automobiles SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Catalogne Automobiles SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Catalogne Automobiles SA
Products information Catalogne Automobiles SA

BTW identificatienummer (tax): BE09989837646
Ondernemingsnummer: 3314270019
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Catalogne Automobiles SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Catalogne Automobiles SA
(Get full report from official database of BE for Catalogne Automobiles SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Catalogne Automobiles SA
Addition kinds of activities for Catalogne Automobiles SA

399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service

Werken bij Catalogne Automobiles SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Catalogne Automobiles SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Catalogne Automobiles SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Catalogne Automobiles SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Catalogne Automobiles SA in sociale netwerken
Look for responds of Catalogne Automobiles SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Catalogne Automobiles SA. Laat een reactie achter voor Catalogne Automobiles SA. Catalogne Automobiles SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Catalogne Automobiles SA. Leave a respond for Catalogne Automobiles SA. Catalogne Automobiles SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Catalogne Automobiles SA op de google maps. Adres en contacten Catalogne Automobiles SA
Location of Catalogne Automobiles SA on the google maps. Address and contacts of Catalogne Automobiles SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Catalogne Automobiles SA Catalogne Automobiles SA: Vanhouche D | Inter Home SPRL | Verspeelt D | Volets Verts (Les) | Acroid

Other related companies as Catalogne Automobiles SA: Vanhouche D | Inter Home SPRL | Verspeelt D | Volets Verts (Les) | Acroid

Catalogne Automobiles SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is Catalogne Automobiles SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09989837646. Het bedrijf Catalogne Automobiles SA bevindt zich op het adres: Quai du Bassin 16-18,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Catalogne Automobiles SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Catalogne Automobiles SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Catalogne Automobiles SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Catalogne Automobiles SA, openstaande posities, locatie van Catalogne Automobiles SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Catalogne Automobiles SA is a company, that was registered 1998 in Herstal region, Belgium. Full name of company is Catalogne Automobiles SA, company assigned to the tax number BE09989837646. The company Catalogne Automobiles SA is located at the address: Quai du Bassin 16-18,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Catalogne Automobiles SA were not found.
The main activity of Catalogne Automobiles SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Catalogne Automobiles SA is not available. You also can look at reviews of Catalogne Automobiles SA, open positions, location of Catalogne Automobiles SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Catalogne Automobiles SA, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Catalogne Automobiles SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Catalogne Automobiles SA, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Catalogne Automobiles SA, employees, financial statistics.