Verhelst Aannemingen NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Verhelst Aannemingen NV
Private companiesUnited States Postal Service • Verhelst Aannemingen NV

Contactgegevens Verhelst Aannemingen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst Aannemingen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst Aannemingen NV

Regio (region): Oudenburg, België

Adres (address): Vaartstraat 1,8460, België

Telefoon (phone): 059 26 67 74; 0496 58 88 10; 059 25 53 50 059 26 67 74; 0496 58 88 10; 059 25 53 50

Fax (fax): 059 26 50 70 059 26 50 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst Aannemingen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst Aannemingen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst Aannemingen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst Aannemingen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst Aannemingen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst Aannemingen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst Aannemingen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst Aannemingen NV
Products information Verhelst Aannemingen NV

BTW identificatienummer (tax): BE07131195068
Ondernemingsnummer: 7653869628
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verhelst Aannemingen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst Aannemingen NV
(Get full report from official database of BE for Verhelst Aannemingen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst Aannemingen NV
Addition kinds of activities for Verhelst Aannemingen NV

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
36210208. synchros | Synchros
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks

Werken bij Verhelst Aannemingen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst Aannemingen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst Aannemingen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst Aannemingen NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

 • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

 • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Action Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

 • Jobstudent (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Poco Loco

  Type: Vaste Job

  Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

Zoek naar antwoorden van Verhelst Aannemingen NV in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst Aannemingen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst Aannemingen NV. Laat een reactie achter voor Verhelst Aannemingen NV. Verhelst Aannemingen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst Aannemingen NV. Leave a respond for Verhelst Aannemingen NV. Verhelst Aannemingen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst Aannemingen NV op de google maps. Adres en contacten Verhelst Aannemingen NV
Location of Verhelst Aannemingen NV on the google maps. Address and contacts of Verhelst Aannemingen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst Aannemingen NV Verhelst Aannemingen NV: VAN VALCKENBORGH JAN | La Vignette NV | ETS ROBERT & FILS SPRL | Nido NV | De Pecker N.V.

Other related companies as Verhelst Aannemingen NV: VAN VALCKENBORGH JAN | La Vignette NV | ETS ROBERT & FILS SPRL | Nido NV | De Pecker N.V.

Verhelst Aannemingen NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Oudenburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst Aannemingen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07131195068. Het bedrijf Verhelst Aannemingen NV bevindt zich op het adres: Vaartstraat 1,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verhelst Aannemingen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst Aannemingen NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst Aannemingen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst Aannemingen NV, openstaande posities, locatie van Verhelst Aannemingen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhelst Aannemingen NV is a company, that was registered 2002 in Oudenburg region, Belgium. Full name of company is Verhelst Aannemingen NV, company assigned to the tax number BE07131195068. The company Verhelst Aannemingen NV is located at the address: Vaartstraat 1,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verhelst Aannemingen NV were not found.
The main activity of Verhelst Aannemingen NV is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst Aannemingen NV is not available. You also can look at reviews of Verhelst Aannemingen NV, open positions, location of Verhelst Aannemingen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst Aannemingen NV, Oudenburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst Aannemingen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst Aannemingen NV, Oudenburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst Aannemingen NV, employees, financial statistics.