Willemen Carrosserie NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Willemen Carrosserie NV
Private companiesCoal Mining • Willemen Carrosserie NV

Contactgegevens Willemen Carrosserie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willemen Carrosserie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willemen Carrosserie NV

Regio (region): Kapellen (Mariaburg), België

Adres (address): Lieven Gevaertstraat 2-4,2950, België

Telefoon (phone): 03 664 40 77 03 664 40 77

Fax (fax): 03 605 10 73 03 605 10 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willemen Carrosserie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willemen Carrosserie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willemen Carrosserie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willemen Carrosserie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willemen Carrosserie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willemen Carrosserie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willemen Carrosserie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willemen Carrosserie NV
Products information Willemen Carrosserie NV

BTW identificatienummer (tax): BE02852844238
Ondernemingsnummer: 3954498291
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Willemen Carrosserie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willemen Carrosserie NV
(Get full report from official database of BE for Willemen Carrosserie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willemen Carrosserie NV
Addition kinds of activities for Willemen Carrosserie NV

228199. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
374300. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
20460100. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
31720102. Muntstukken | Coin purses
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
39999911. Cijfers, was | Figures, wax
50459902. Anti-statische apparatuur en apparaten | Anti-static equipment and devices

Werken bij Willemen Carrosserie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willemen Carrosserie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willemen Carrosserie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willemen Carrosserie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van Willemen Carrosserie NV in sociale netwerken
Look for responds of Willemen Carrosserie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willemen Carrosserie NV. Laat een reactie achter voor Willemen Carrosserie NV. Willemen Carrosserie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willemen Carrosserie NV. Leave a respond for Willemen Carrosserie NV. Willemen Carrosserie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willemen Carrosserie NV op de google maps. Adres en contacten Willemen Carrosserie NV
Location of Willemen Carrosserie NV on the google maps. Address and contacts of Willemen Carrosserie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Willemen Carrosserie NV Willemen Carrosserie NV: E.G.C.T.R. SPRL | Florin Fineerhandel NV | Raats Communications | New John Nissen Mannequins S.A. | Pessers Damien

Other related companies as Willemen Carrosserie NV: E.G.C.T.R. SPRL | Florin Fineerhandel NV | Raats Communications | New John Nissen Mannequins S.A. | Pessers Damien

Willemen Carrosserie NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Kapellen (Mariaburg), België. De volledige naam van het bedrijf is Willemen Carrosserie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02852844238. Het bedrijf Willemen Carrosserie NV bevindt zich op het adres: Lieven Gevaertstraat 2-4,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 113,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Willemen Carrosserie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willemen Carrosserie NV is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willemen Carrosserie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willemen Carrosserie NV, openstaande posities, locatie van Willemen Carrosserie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willemen Carrosserie NV is a company, that was registered 2001 in Kapellen (Mariaburg) region, Belgium. Full name of company is Willemen Carrosserie NV, company assigned to the tax number BE02852844238. The company Willemen Carrosserie NV is located at the address: Lieven Gevaertstraat 2-4,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 113,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Willemen Carrosserie NV were not found.
The main activity of Willemen Carrosserie NV is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Willemen Carrosserie NV is not available. You also can look at reviews of Willemen Carrosserie NV, open positions, location of Willemen Carrosserie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willemen Carrosserie NV, Kapellen (Mariaburg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willemen Carrosserie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willemen Carrosserie NV, Kapellen (Mariaburg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willemen Carrosserie NV, employees, financial statistics.