Syrinx

Contactgegevens Syrinx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Syrinx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Syrinx

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Kapellensteenweg 219,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 46 11 03 666 46 11

Fax (fax): 03 666 34 79 03 666 34 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Syrinx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Syrinx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Syrinx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Syrinx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Syrinx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Syrinx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Syrinx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Syrinx
Products information Syrinx

BTW identificatienummer (tax): BE08093048095
Ondernemingsnummer: 9879150390
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Syrinx zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Syrinx
(Get full report from official database of BE for Syrinx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Syrinx
Addition kinds of activities for Syrinx

20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
34310000. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij Syrinx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Syrinx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Syrinx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Syrinx. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van Syrinx in sociale netwerken
Look for responds of Syrinx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Syrinx. Laat een reactie achter voor Syrinx. Syrinx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Syrinx. Leave a respond for Syrinx. Syrinx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Syrinx op de google maps. Adres en contacten Syrinx
Location of Syrinx on the google maps. Address and contacts of Syrinx

Andere gerelateerde bedrijven als come Syrinx Syrinx: Gabecon BVBA | Gilmaso NV | FSEG | Navigation Services Group (The) | Roosens Communication

Other related companies as Syrinx: Gabecon BVBA | Gilmaso NV | FSEG | Navigation Services Group (The) | Roosens Communication

Syrinx is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Syrinx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093048095. Het bedrijf Syrinx bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 219,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Syrinx zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Syrinx is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Syrinx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Syrinx, openstaande posities, locatie van Syrinx op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Syrinx is a company, that was registered 2014 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is Syrinx, company assigned to the tax number BE08093048095. The company Syrinx is located at the address: Kapellensteenweg 219,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Syrinx were not found.
The main activity of Syrinx is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Syrinx is not available. You also can look at reviews of Syrinx, open positions, location of Syrinx on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Syrinx, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Syrinx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Syrinx, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Syrinx, employees, financial statistics.