Peeters J

Contactgegevens Peeters J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters J

Regio (region): Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Adres (address): Ter Laken 22,2221, België

Telefoon (phone): 015 22 61 78 015 22 61 78

Fax (fax): 015 22 61 83 015 22 61 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters J
Products information Peeters J

BTW identificatienummer (tax): BE04278045654
Ondernemingsnummer: 1017028808
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Peeters J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters J
(Get full report from official database of BE for Peeters J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters J
Addition kinds of activities for Peeters J

5992. Bloemisten | Florists
31619907. Schooltas | Satchels
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
50940203. trofeeën | Trophies
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation

Werken bij Peeters J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters J. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Peeters J in sociale netwerken
Look for responds of Peeters J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters J. Laat een reactie achter voor Peeters J. Peeters J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters J. Leave a respond for Peeters J. Peeters J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters J op de google maps. Adres en contacten Peeters J
Location of Peeters J on the google maps. Address and contacts of Peeters J

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters J Peeters J: VERDI (GARAGE) | TAALBUREAU PEPERMANS I | BULSKAMPVELD | Safmarine Belgium nv | TOURS SUPPORT

Other related companies as Peeters J: VERDI (GARAGE) | TAALBUREAU PEPERMANS I | BULSKAMPVELD | Safmarine Belgium nv | TOURS SUPPORT

Peeters J is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg (Booischot), België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278045654. Het bedrijf Peeters J bevindt zich op het adres: Ter Laken 22,2221. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Peeters J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peeters J is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters J, openstaande posities, locatie van Peeters J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peeters J is a company, that was registered 2014 in Heist-op-den-Berg (Booischot) region, Belgium. Full name of company is Peeters J, company assigned to the tax number BE04278045654. The company Peeters J is located at the address: Ter Laken 22,2221. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Peeters J were not found.
The main activity of Peeters J is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters J is not available. You also can look at reviews of Peeters J, open positions, location of Peeters J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters J, Heist-op-den-Berg (Booischot): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters J, Heist-op-den-Berg (Booischot): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters J, employees, financial statistics.