Glaceries de Saint-Roch

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Glaceries de Saint-Roch
Private companiesTobacco Products • Glaceries de Saint-Roch

Contactgegevens Glaceries de Saint-Roch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glaceries de Saint-Roch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glaceries de Saint-Roch

Regio (region): Sambreville (Auvelais), België

Adres (address): Rue des Glaces Nationales 169,5060, België

Telefoon (phone): Glass-Line 13u-17u: 0800 998 00; 071 26 12 11 Glass-Line 13u-17u: 0800 998 00; 071 26 12 11

Fax (fax): 071 26 17 88 071 26 17 88

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glaceries de Saint-Roch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glaceries de Saint-Roch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glaceries de Saint-Roch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glaceries de Saint-Roch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glaceries de Saint-Roch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glaceries de Saint-Roch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glaceries de Saint-Roch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glaceries de Saint-Roch
Products information Glaceries de Saint-Roch

BTW identificatienummer (tax): BE08047729492
Ondernemingsnummer: 5934783935
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Glaceries de Saint-Roch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glaceries de Saint-Roch
(Get full report from official database of BE for Glaceries de Saint-Roch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glaceries de Saint-Roch
Addition kinds of activities for Glaceries de Saint-Roch

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
20230303. Gedroogde melk | Dried milk
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec

Werken bij Glaceries de Saint-Roch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glaceries de Saint-Roch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glaceries de Saint-Roch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glaceries de Saint-Roch. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

Zoek naar antwoorden van Glaceries de Saint-Roch in sociale netwerken
Look for responds of Glaceries de Saint-Roch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glaceries de Saint-Roch. Laat een reactie achter voor Glaceries de Saint-Roch. Glaceries de Saint-Roch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glaceries de Saint-Roch. Leave a respond for Glaceries de Saint-Roch. Glaceries de Saint-Roch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glaceries de Saint-Roch op de google maps. Adres en contacten Glaceries de Saint-Roch
Location of Glaceries de Saint-Roch on the google maps. Address and contacts of Glaceries de Saint-Roch

Andere gerelateerde bedrijven als come Glaceries de Saint-Roch Glaceries de Saint-Roch: AUTOHANDEL STEURS BVBA | Sealord Consulting & Communication | L'Univers du Bureau SPRL | Congo Transferts | Flanders Confection N.V.

Other related companies as Glaceries de Saint-Roch: AUTOHANDEL STEURS BVBA | Sealord Consulting & Communication | L'Univers du Bureau SPRL | Congo Transferts | Flanders Confection N.V.

Glaceries de Saint-Roch is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Sambreville (Auvelais), België. De volledige naam van het bedrijf is Glaceries de Saint-Roch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047729492. Het bedrijf Glaceries de Saint-Roch bevindt zich op het adres: Rue des Glaces Nationales 169,5060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Glaceries de Saint-Roch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glaceries de Saint-Roch is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glaceries de Saint-Roch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glaceries de Saint-Roch, openstaande posities, locatie van Glaceries de Saint-Roch op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Glaceries de Saint-Roch is a company, that was registered 1985 in Sambreville (Auvelais) region, Belgium. Full name of company is Glaceries de Saint-Roch, company assigned to the tax number BE08047729492. The company Glaceries de Saint-Roch is located at the address: Rue des Glaces Nationales 169,5060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Glaceries de Saint-Roch were not found.
The main activity of Glaceries de Saint-Roch is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Glaceries de Saint-Roch is not available. You also can look at reviews of Glaceries de Saint-Roch, open positions, location of Glaceries de Saint-Roch on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glaceries de Saint-Roch, Sambreville (Auvelais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glaceries de Saint-Roch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glaceries de Saint-Roch, Sambreville (Auvelais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glaceries de Saint-Roch, employees, financial statistics.