Revalidatiecentrum

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Revalidatiecentrum
Private companiesReal Estate • Revalidatiecentrum

Contactgegevens Revalidatiecentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Revalidatiecentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Revalidatiecentrum

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Groot Begijnhof 47,9040, België

Telefoon (phone): 09 228 21 67; 09 229 11 47 09 228 21 67; 09 229 11 47

Fax (fax): 09 228 21 67; 09 229 13 80 09 228 21 67; 09 229 13 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Revalidatiecentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Revalidatiecentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Revalidatiecentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Revalidatiecentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Revalidatiecentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Revalidatiecentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Revalidatiecentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Revalidatiecentrum
Products information Revalidatiecentrum

BTW identificatienummer (tax): BE06311065673
Ondernemingsnummer: 4836425781
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Revalidatiecentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Revalidatiecentrum
(Get full report from official database of BE for Revalidatiecentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Revalidatiecentrum
Addition kinds of activities for Revalidatiecentrum

3425. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
34639901. Vliegtuig smeedstukken, nonferrous | Aircraft forgings, nonferrous
35190200. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij Revalidatiecentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Revalidatiecentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Revalidatiecentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Revalidatiecentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Revalidatiecentrum in sociale netwerken
Look for responds of Revalidatiecentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Revalidatiecentrum. Laat een reactie achter voor Revalidatiecentrum. Revalidatiecentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Revalidatiecentrum. Leave a respond for Revalidatiecentrum. Revalidatiecentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Revalidatiecentrum op de google maps. Adres en contacten Revalidatiecentrum
Location of Revalidatiecentrum on the google maps. Address and contacts of Revalidatiecentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Revalidatiecentrum Revalidatiecentrum: Infotraffic | Abbate B | Gruyaert NV | Group I.N.C. NV | GROEP VERSCHELDEN-V VAERENBERG NV

Other related companies as Revalidatiecentrum: Infotraffic | Abbate B | Gruyaert NV | Group I.N.C. NV | GROEP VERSCHELDEN-V VAERENBERG NV

Revalidatiecentrum is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Revalidatiecentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06311065673. Het bedrijf Revalidatiecentrum bevindt zich op het adres: Groot Begijnhof 47,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Revalidatiecentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Revalidatiecentrum is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Revalidatiecentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Revalidatiecentrum, openstaande posities, locatie van Revalidatiecentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Revalidatiecentrum is a company, that was registered 1999 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is Revalidatiecentrum, company assigned to the tax number BE06311065673. The company Revalidatiecentrum is located at the address: Groot Begijnhof 47,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Revalidatiecentrum were not found.
The main activity of Revalidatiecentrum is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Revalidatiecentrum is not available. You also can look at reviews of Revalidatiecentrum, open positions, location of Revalidatiecentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Revalidatiecentrum, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Revalidatiecentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Revalidatiecentrum, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Revalidatiecentrum, employees, financial statistics.