CGG/LITP MAASLAND

Contactgegevens CGG/LITP MAASLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CGG/LITP MAASLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CGG/LITP MAASLAND

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Koning Albertlaan 35 Bus 2,3630, België

Telefoon (phone): 089 77 47 74 089 77 47 74

Fax (fax): +32 (82) 974-84-11 +32 (82) 974-84-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CGG/LITP MAASLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CGG/LITP MAASLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CGG/LITP MAASLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CGG/LITP MAASLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CGG/LITP MAASLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CGG/LITP MAASLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CGG/LITP MAASLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CGG/LITP MAASLAND
Products information CGG/LITP MAASLAND

BTW identificatienummer (tax): BE08031524658
Ondernemingsnummer: 1415283203
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CGG/LITP MAASLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CGG/LITP MAASLAND
(Get full report from official database of BE for CGG/LITP MAASLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CGG/LITP MAASLAND
Addition kinds of activities for CGG/LITP MAASLAND

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
7993. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
73899912. Document reliëf | Document embossing
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij CGG/LITP MAASLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CGG/LITP MAASLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CGG/LITP MAASLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CGG/LITP MAASLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van CGG/LITP MAASLAND in sociale netwerken
Look for responds of CGG/LITP MAASLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CGG/LITP MAASLAND. Laat een reactie achter voor CGG/LITP MAASLAND. CGG/LITP MAASLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CGG/LITP MAASLAND. Leave a respond for CGG/LITP MAASLAND. CGG/LITP MAASLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CGG/LITP MAASLAND op de google maps. Adres en contacten CGG/LITP MAASLAND
Location of CGG/LITP MAASLAND on the google maps. Address and contacts of CGG/LITP MAASLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come CGG/LITP MAASLAND CGG/LITP MAASLAND: Mathy Chantier | Opsteyn H | Editions du Centre SA | B & L BVBA | restaurant t vagevier

Other related companies as CGG/LITP MAASLAND: Mathy Chantier | Opsteyn H | Editions du Centre SA | B & L BVBA | restaurant t vagevier

CGG/LITP MAASLAND is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is CGG/LITP MAASLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031524658. Het bedrijf CGG/LITP MAASLAND bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 35 Bus 2,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CGG/LITP MAASLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CGG/LITP MAASLAND is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CGG/LITP MAASLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CGG/LITP MAASLAND, openstaande posities, locatie van CGG/LITP MAASLAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CGG/LITP MAASLAND is a company, that was registered 2012 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is CGG/LITP MAASLAND, company assigned to the tax number BE08031524658. The company CGG/LITP MAASLAND is located at the address: Koning Albertlaan 35 Bus 2,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 495,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CGG/LITP MAASLAND were not found.
The main activity of CGG/LITP MAASLAND is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CGG/LITP MAASLAND is not available. You also can look at reviews of CGG/LITP MAASLAND, open positions, location of CGG/LITP MAASLAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CGG/LITP MAASLAND, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CGG/LITP MAASLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CGG/LITP MAASLAND, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CGG/LITP MAASLAND, employees, financial statistics.