Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Contactgegevens Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Regio (region): Geraardsbergen, België

Adres (address): Abdijstraat 2-4,9500, België

Telefoon (phone): +32 (87) 598-62-36 +32 (87) 598-62-36

Fax (fax): +32 (2) 692-17-97 +32 (2) 692-17-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg
Products information Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

BTW identificatienummer (tax): BE04718322753
Ondernemingsnummer: 9555328369
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg
(Get full report from official database of BE for Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg
Addition kinds of activities for Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

273102. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
61119907. Synthetische brandstoffen bedrijf | Synthetic fuels corporation
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service

Werken bij Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in sociale netwerken
Look for responds of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Laat een reactie achter voor Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Leave a respond for Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg op de google maps. Adres en contacten Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg
Location of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg on the google maps. Address and contacts of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: LOCAMACHINE SA | Bastin G BVBA | RIMMO-ROGISTER | Jerry Hansotte | Schonbroodt Didier

Other related companies as Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg: LOCAMACHINE SA | Bastin G BVBA | RIMMO-ROGISTER | Jerry Hansotte | Schonbroodt Didier

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Geraardsbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04718322753. Het bedrijf Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg bevindt zich op het adres: Abdijstraat 2-4,9500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, openstaande posities, locatie van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is a company, that was registered 2018 in Geraardsbergen region, Belgium. Full name of company is Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, company assigned to the tax number BE04718322753. The company Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is located at the address: Abdijstraat 2-4,9500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg were not found.
The main activity of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg is not available. You also can look at reviews of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, open positions, location of Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, Geraardsbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, Geraardsbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, employees, financial statistics.