CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD
Private companiesSocial Services • CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD

Contactgegevens CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Grootgodshuisstraat 10,1000, België

Telefoon (phone): 02 218 33 76 02 218 33 76

Fax (fax): 02 218 05 29 02 218 05 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD
Products information CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD

BTW identificatienummer (tax): BE04432678222
Ondernemingsnummer: 4330230712
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD

371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
01799902. Bananenbos | Banana grove
14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
20460402. Glutenmeel | Gluten meal
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
59990502. Numismatistische winkels | Numismatist shops
73360104. Pakketontwerp | Package design

Werken bij CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. Leave a respond for CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD. CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD
Location of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: De Kezel A | I.V.S. NV | Atka NV | Duplimedia S.A. | eric mellema

Other related companies as CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD: De Kezel A | I.V.S. NV | Atka NV | Duplimedia S.A. | eric mellema

CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432678222. Het bedrijf CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD bevindt zich op het adres: Grootgodshuisstraat 10,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 150,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is a company, that was registered 2003 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, company assigned to the tax number BE04432678222. The company CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is located at the address: Grootgodshuisstraat 10,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 150,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD were not found.
The main activity of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, open positions, location of CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID ANTONIN ARTAUD, employees, financial statistics.