ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL

Contactgegevens ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Avenue Albert Ier 2,4500, België

Telefoon (phone): 085 21 52 98 085 21 52 98

Fax (fax): 085 21 31 22 085 21 31 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL
Products information ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01987121582
Ondernemingsnummer: 7641510009
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL
(Get full report from official database of BE for ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL
Addition kinds of activities for ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL

513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL in sociale netwerken
Look for responds of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. Laat een reactie achter voor ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. Leave a respond for ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL. ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL op de google maps. Adres en contacten ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL
Location of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL on the google maps. Address and contacts of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: DUCHENE | Acacia (L') | ALARDO-PATARD Ets | De Smet D | Ir.J.Spaas bvba

Other related companies as ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL: DUCHENE | Acacia (L') | ALARDO-PATARD Ets | De Smet D | Ir.J.Spaas bvba

ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01987121582. Het bedrijf ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL bevindt zich op het adres: Avenue Albert Ier 2,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, openstaande posities, locatie van ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is a company, that was registered 2004 in Huy region, Belgium. Full name of company is ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, company assigned to the tax number BE01987121582. The company ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is located at the address: Avenue Albert Ier 2,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL were not found.
The main activity of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL is not available. You also can look at reviews of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, open positions, location of ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASBL Sambre Escaut Meuse ASBL, employees, financial statistics.