NELISSEN-HAESEN NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • NELISSEN-HAESEN NV
Private companiesCoal Mining • NELISSEN-HAESEN NV

Contactgegevens NELISSEN-HAESEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NELISSEN-HAESEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NELISSEN-HAESEN NV

Regio (region): Lanaken (Veldwezelt), België

Adres (address): Kiezelweg 458-460,3620, België

Telefoon (phone): +32 (58) 791-39-29 +32 (58) 791-39-29

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NELISSEN-HAESEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NELISSEN-HAESEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NELISSEN-HAESEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NELISSEN-HAESEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NELISSEN-HAESEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NELISSEN-HAESEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NELISSEN-HAESEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NELISSEN-HAESEN NV
Products information NELISSEN-HAESEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07158111572
Ondernemingsnummer: 9669311523
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NELISSEN-HAESEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NELISSEN-HAESEN NV
(Get full report from official database of BE for NELISSEN-HAESEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NELISSEN-HAESEN NV
Addition kinds of activities for NELISSEN-HAESEN NV

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
20839902. Maïsmeel | Corn malt
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes

Werken bij NELISSEN-HAESEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NELISSEN-HAESEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NELISSEN-HAESEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NELISSEN-HAESEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van NELISSEN-HAESEN NV in sociale netwerken
Look for responds of NELISSEN-HAESEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NELISSEN-HAESEN NV. Laat een reactie achter voor NELISSEN-HAESEN NV. NELISSEN-HAESEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NELISSEN-HAESEN NV. Leave a respond for NELISSEN-HAESEN NV. NELISSEN-HAESEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NELISSEN-HAESEN NV op de google maps. Adres en contacten NELISSEN-HAESEN NV
Location of NELISSEN-HAESEN NV on the google maps. Address and contacts of NELISSEN-HAESEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NELISSEN-HAESEN NV NELISSEN-HAESEN NV: SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | Merckx Metaalwaren NV | Ripcord | De Backer Woningbouw B.V.B.A. | LECHANTEUR, THIERRY

Other related companies as NELISSEN-HAESEN NV: SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | Merckx Metaalwaren NV | Ripcord | De Backer Woningbouw B.V.B.A. | LECHANTEUR, THIERRY

NELISSEN-HAESEN NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Lanaken (Veldwezelt), België. De volledige naam van het bedrijf is NELISSEN-HAESEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07158111572. Het bedrijf NELISSEN-HAESEN NV bevindt zich op het adres: Kiezelweg 458-460,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NELISSEN-HAESEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NELISSEN-HAESEN NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NELISSEN-HAESEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NELISSEN-HAESEN NV, openstaande posities, locatie van NELISSEN-HAESEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NELISSEN-HAESEN NV is a company, that was registered 1993 in Lanaken (Veldwezelt) region, Belgium. Full name of company is NELISSEN-HAESEN NV, company assigned to the tax number BE07158111572. The company NELISSEN-HAESEN NV is located at the address: Kiezelweg 458-460,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NELISSEN-HAESEN NV were not found.
The main activity of NELISSEN-HAESEN NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NELISSEN-HAESEN NV is not available. You also can look at reviews of NELISSEN-HAESEN NV, open positions, location of NELISSEN-HAESEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NELISSEN-HAESEN NV, Lanaken (Veldwezelt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NELISSEN-HAESEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NELISSEN-HAESEN NV, Lanaken (Veldwezelt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NELISSEN-HAESEN NV, employees, financial statistics.