VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Private companiesTextile Mill Products • VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Contactgegevens VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Regio (region): Denderleeuw (Welle), België

Adres (address): Regentiestraat 145,9473, België

Telefoon (phone): 053 67 34 05; 0475 74 22 56 053 67 34 05; 0475 74 22 56

Fax (fax): 053 67 34 05 053 67 34 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Products information VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06707946777
Ondernemingsnummer: 8288604736
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
(Get full report from official database of BE for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Addition kinds of activities for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
278202. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers

Werken bij VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Laat een reactie achter voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Leave a respond for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA op de google maps. Adres en contacten VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Location of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA on the google maps. Address and contacts of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: Dieudonné M | DSP Service SPRL | Tiarelli B.V.B.A. | BRINK, JACK | Fridiric de Buisseret

Other related companies as VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: Dieudonné M | DSP Service SPRL | Tiarelli B.V.B.A. | BRINK, JACK | Fridiric de Buisseret

VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Denderleeuw (Welle), België. De volledige naam van het bedrijf is VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707946777. Het bedrijf VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA bevindt zich op het adres: Regentiestraat 145,9473. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, openstaande posities, locatie van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is a company, that was registered 2005 in Denderleeuw (Welle) region, Belgium. Full name of company is VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, company assigned to the tax number BE06707946777. The company VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is located at the address: Regentiestraat 145,9473. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA were not found.
The main activity of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is not available. You also can look at reviews of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, open positions, location of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, Denderleeuw (Welle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, Denderleeuw (Welle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, employees, financial statistics.