MB Schilderwerken

Contactgegevens MB Schilderwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MB Schilderwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

MB Schilderwerken

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Oude Baan 93,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 22 70; 015 46 07 91; 0476 54 63 93 015 20 22 70; 015 46 07 91; 0476 54 63 93

Fax (fax): 015 46 07 91 015 46 07 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MB Schilderwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MB Schilderwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MB Schilderwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MB Schilderwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MB Schilderwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MB Schilderwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MB Schilderwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MB Schilderwerken
Products information MB Schilderwerken

BTW identificatienummer (tax): BE03306030273
Ondernemingsnummer: 7398162841
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MB Schilderwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MB Schilderwerken
(Get full report from official database of BE for MB Schilderwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor MB Schilderwerken
Addition kinds of activities for MB Schilderwerken

32559902. Cement, klei refractair | Cement, clay refractory
37110402. Bussen, alle soorten, montage van | Buses, all types, assembly of
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
39310308. Rietjes voor muziekinstrumenten | Reeds for musical instruments
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
62890100. Beschermende commissies | Protective committees

Werken bij MB Schilderwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MB Schilderwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MB Schilderwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MB Schilderwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van MB Schilderwerken in sociale netwerken
Look for responds of MB Schilderwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor MB Schilderwerken. Laat een reactie achter voor MB Schilderwerken. MB Schilderwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MB Schilderwerken. Leave a respond for MB Schilderwerken. MB Schilderwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MB Schilderwerken op de google maps. Adres en contacten MB Schilderwerken
Location of MB Schilderwerken on the google maps. Address and contacts of MB Schilderwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come MB Schilderwerken MB Schilderwerken: INCOBE INDUSTRIEBOUW | Bagui.Net | Ducati Brugge | Meert Marc | Novesco

Other related companies as MB Schilderwerken: INCOBE INDUSTRIEBOUW | Bagui.Net | Ducati Brugge | Meert Marc | Novesco

MB Schilderwerken is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is MB Schilderwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03306030273. Het bedrijf MB Schilderwerken bevindt zich op het adres: Oude Baan 93,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MB Schilderwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MB Schilderwerken is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MB Schilderwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MB Schilderwerken, openstaande posities, locatie van MB Schilderwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MB Schilderwerken is a company, that was registered 2018 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is MB Schilderwerken, company assigned to the tax number BE03306030273. The company MB Schilderwerken is located at the address: Oude Baan 93,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MB Schilderwerken were not found.
The main activity of MB Schilderwerken is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MB Schilderwerken is not available. You also can look at reviews of MB Schilderwerken, open positions, location of MB Schilderwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MB Schilderwerken, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MB Schilderwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MB Schilderwerken, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MB Schilderwerken, employees, financial statistics.