Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA

Contactgegevens Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA

Regio (region): Hasselt (Stokrooie), België

Adres (address): Olmenbosstraat 25,3511, België

Telefoon (phone): 011 25 22 48 011 25 22 48

Fax (fax): 011 87 20 92 011 87 20 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA
Products information Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06557159423
Ondernemingsnummer: 2691894531
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA
(Get full report from official database of BE for Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA
Addition kinds of activities for Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA

22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
24990102. Doekspinnen, hout | Clothespins, wood
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
38120115. Gyropilots | Gyropilots
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Laat een reactie achter voor Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Leave a respond for Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA. Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA op de google maps. Adres en contacten Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA
Location of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA on the google maps. Address and contacts of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: Bonnet Electric SPRL | Le Roy Francisca Grafische Communicatie | Verana NV | ATELIER VANMEENEN | Tax Back Benelux

Other related companies as Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA: Bonnet Electric SPRL | Le Roy Francisca Grafische Communicatie | Verana NV | ATELIER VANMEENEN | Tax Back Benelux

Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hasselt (Stokrooie), België. De volledige naam van het bedrijf is Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06557159423. Het bedrijf Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA bevindt zich op het adres: Olmenbosstraat 25,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, openstaande posities, locatie van Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is a company, that was registered 2010 in Hasselt (Stokrooie) region, Belgium. Full name of company is Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, company assigned to the tax number BE06557159423. The company Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is located at the address: Olmenbosstraat 25,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA were not found.
The main activity of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA is not available. You also can look at reviews of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, open positions, location of Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, Hasselt (Stokrooie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, Hasselt (Stokrooie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knaepen Gevelbepleisteringen BVBA, employees, financial statistics.