De Keyser Construct BVBA

Contactgegevens De Keyser Construct BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keyser Construct BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keyser Construct BVBA

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Beersebaan 61B,2310, België

Telefoon (phone): 03 309 19 99 03 309 19 99

Fax (fax): 03 312 49 99 03 312 49 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keyser Construct BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keyser Construct BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keyser Construct BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keyser Construct BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keyser Construct BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keyser Construct BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keyser Construct BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keyser Construct BVBA
Products information De Keyser Construct BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03813323974
Ondernemingsnummer: 4423889160
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Keyser Construct BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keyser Construct BVBA
(Get full report from official database of BE for De Keyser Construct BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keyser Construct BVBA
Addition kinds of activities for De Keyser Construct BVBA

367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
02140204. Wolproductie | Wool production
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads

Werken bij De Keyser Construct BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keyser Construct BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keyser Construct BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keyser Construct BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van De Keyser Construct BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Keyser Construct BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keyser Construct BVBA. Laat een reactie achter voor De Keyser Construct BVBA. De Keyser Construct BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keyser Construct BVBA. Leave a respond for De Keyser Construct BVBA. De Keyser Construct BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keyser Construct BVBA op de google maps. Adres en contacten De Keyser Construct BVBA
Location of De Keyser Construct BVBA on the google maps. Address and contacts of De Keyser Construct BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keyser Construct BVBA De Keyser Construct BVBA: Archives-Conseil | BRÜSEL | POES B | Carron G | M.K.M. Sport sa

Other related companies as De Keyser Construct BVBA: Archives-Conseil | BRÜSEL | POES B | Carron G | M.K.M. Sport sa

De Keyser Construct BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keyser Construct BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03813323974. Het bedrijf De Keyser Construct BVBA bevindt zich op het adres: Beersebaan 61B,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Keyser Construct BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Keyser Construct BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keyser Construct BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keyser Construct BVBA, openstaande posities, locatie van De Keyser Construct BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Keyser Construct BVBA is a company, that was registered 2016 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is De Keyser Construct BVBA, company assigned to the tax number BE03813323974. The company De Keyser Construct BVBA is located at the address: Beersebaan 61B,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Keyser Construct BVBA were not found.
The main activity of De Keyser Construct BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keyser Construct BVBA is not available. You also can look at reviews of De Keyser Construct BVBA, open positions, location of De Keyser Construct BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keyser Construct BVBA, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keyser Construct BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keyser Construct BVBA, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keyser Construct BVBA, employees, financial statistics.