DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Contactgegevens DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Oudestraat 91,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 46 86 03 825 46 86

Fax (fax): 03 828 43 19 03 828 43 19

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Products information DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02574066162
Ondernemingsnummer: 7508850097
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
(Get full report from official database of BE for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Addition kinds of activities for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
22210904. Leno stoffen, synthetische vezel en zijde | Leno fabrics, manmade fiber and silk
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Laat een reactie achter voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Leave a respond for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA op de google maps. Adres en contacten DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Location of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA on the google maps. Address and contacts of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: Herczfeld B | Carlos Quinto (Salons) | Temps de Poses (Studio) | ROFA CERAMICS | Dominique Models Agency

Other related companies as DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: Herczfeld B | Carlos Quinto (Salons) | Temps de Poses (Studio) | ROFA CERAMICS | Dominique Models Agency

DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02574066162. Het bedrijf DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA bevindt zich op het adres: Oudestraat 91,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, openstaande posities, locatie van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is a company, that was registered 2009 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, company assigned to the tax number BE02574066162. The company DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is located at the address: Oudestraat 91,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA were not found.
The main activity of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is not available. You also can look at reviews of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, open positions, location of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, employees, financial statistics.