BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV
Private companiesSocial Services • BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV

Contactgegevens BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Peter Benoitlaan 53,8200, België

Telefoon (phone): 050 45 40 30 050 45 40 30

Fax (fax): 050 45 40 39 050 45 40 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV
Products information BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV
(Get full report from official database of BE for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV
Addition kinds of activities for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV

282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
508407. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board

Werken bij BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV in sociale netwerken
Look for responds of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. Laat een reactie achter voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. Leave a respond for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV. BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV op de google maps. Adres en contacten BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV
Location of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV on the google maps. Address and contacts of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: GUNS bvba | ATR Antwerpen N.V. | Cyberware bvba | Stars Network | Wattenbergh, Werner

Other related companies as BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV: GUNS bvba | ATR Antwerpen N.V. | Cyberware bvba | Stars Network | Wattenbergh, Werner

BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV bevindt zich op het adres: Peter Benoitlaan 53,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, openstaande posities, locatie van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is a company, that was registered 1985 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, company assigned to the tax number BE08701141357. The company BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is located at the address: Peter Benoitlaan 53,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV were not found.
The main activity of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV is not available. You also can look at reviews of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, open positions, location of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV, employees, financial statistics.