Bertrix Décor SPRL

Contactgegevens Bertrix Décor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertrix Décor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertrix Décor SPRL

Regio (region): Bertrix, België

Adres (address): Rue de la Gare 132A,6880, België

Telefoon (phone): 061 41 17 05 061 41 17 05

Fax (fax): 061 41 52 72 061 41 52 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertrix Décor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertrix Décor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertrix Décor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertrix Décor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertrix Décor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertrix Décor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertrix Décor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertrix Décor SPRL
Products information Bertrix Décor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02314788818
Ondernemingsnummer: 7196838378
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bertrix Décor SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertrix Décor SPRL
(Get full report from official database of BE for Bertrix Décor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertrix Décor SPRL
Addition kinds of activities for Bertrix Décor SPRL

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
24260107. Voorraad, stoel, hardhout: gedraaid, gevormd of gesneden | Stock, chair, hardwood: turned, shaped, or carved
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon
97210404. Internationale zaken, lokale overheid | International affairs, local government

Werken bij Bertrix Décor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertrix Décor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertrix Décor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertrix Décor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Bertrix Décor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bertrix Décor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertrix Décor SPRL. Laat een reactie achter voor Bertrix Décor SPRL. Bertrix Décor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertrix Décor SPRL. Leave a respond for Bertrix Décor SPRL. Bertrix Décor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertrix Décor SPRL op de google maps. Adres en contacten Bertrix Décor SPRL
Location of Bertrix Décor SPRL on the google maps. Address and contacts of Bertrix Décor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertrix Décor SPRL Bertrix Décor SPRL: Hecron Reizen BVBA | ABS Computer | Sociaal Secretariaat Easypay S.S.E. | Lesuco SA | Mertens Faema N.V.

Other related companies as Bertrix Décor SPRL: Hecron Reizen BVBA | ABS Computer | Sociaal Secretariaat Easypay S.S.E. | Lesuco SA | Mertens Faema N.V.

Bertrix Décor SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bertrix, België. De volledige naam van het bedrijf is Bertrix Décor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02314788818. Het bedrijf Bertrix Décor SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 132A,6880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bertrix Décor SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bertrix Décor SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertrix Décor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertrix Décor SPRL, openstaande posities, locatie van Bertrix Décor SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bertrix Décor SPRL is a company, that was registered 1985 in Bertrix region, Belgium. Full name of company is Bertrix Décor SPRL, company assigned to the tax number BE02314788818. The company Bertrix Décor SPRL is located at the address: Rue de la Gare 132A,6880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bertrix Décor SPRL were not found.
The main activity of Bertrix Décor SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertrix Décor SPRL is not available. You also can look at reviews of Bertrix Décor SPRL, open positions, location of Bertrix Décor SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertrix Décor SPRL, Bertrix: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertrix Décor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertrix Décor SPRL, Bertrix: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertrix Décor SPRL, employees, financial statistics.