VANDENBROUCKE METALEN NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VANDENBROUCKE METALEN NV
Private companiesMetal Mining • VANDENBROUCKE METALEN NV

Contactgegevens VANDENBROUCKE METALEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBROUCKE METALEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBROUCKE METALEN NV

Regio (region): Zonnebeke (Passendale), België

Adres (address): Statiestraat 116,8980, België

Telefoon (phone): 051 78 00 30 051 78 00 30

Fax (fax): 051 78 00 30; 051 77 13 59 051 78 00 30; 051 77 13 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBROUCKE METALEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBROUCKE METALEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBROUCKE METALEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBROUCKE METALEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBROUCKE METALEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBROUCKE METALEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBROUCKE METALEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBROUCKE METALEN NV
Products information VANDENBROUCKE METALEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04086608886
Ondernemingsnummer: 2845977783
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VANDENBROUCKE METALEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBROUCKE METALEN NV
(Get full report from official database of BE for VANDENBROUCKE METALEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBROUCKE METALEN NV
Addition kinds of activities for VANDENBROUCKE METALEN NV

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
01719900. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
07219902. Plantendiensten | Planting services
38250229. Spectrumanalysatoren | Spectrum analyzers
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
79991105. Brug instructie | Bridge instruction
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij VANDENBROUCKE METALEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBROUCKE METALEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBROUCKE METALEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBROUCKE METALEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van VANDENBROUCKE METALEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBROUCKE METALEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBROUCKE METALEN NV. Laat een reactie achter voor VANDENBROUCKE METALEN NV. VANDENBROUCKE METALEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBROUCKE METALEN NV. Leave a respond for VANDENBROUCKE METALEN NV. VANDENBROUCKE METALEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBROUCKE METALEN NV op de google maps. Adres en contacten VANDENBROUCKE METALEN NV
Location of VANDENBROUCKE METALEN NV on the google maps. Address and contacts of VANDENBROUCKE METALEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBROUCKE METALEN NV VANDENBROUCKE METALEN NV: Nido NV | BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | S.A.S. BVBA | Vanraes Tuinbouwmachines NV | Mr Patrick De Geest

Other related companies as VANDENBROUCKE METALEN NV: Nido NV | BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | S.A.S. BVBA | Vanraes Tuinbouwmachines NV | Mr Patrick De Geest

VANDENBROUCKE METALEN NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zonnebeke (Passendale), België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBROUCKE METALEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086608886. Het bedrijf VANDENBROUCKE METALEN NV bevindt zich op het adres: Statiestraat 116,8980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VANDENBROUCKE METALEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBROUCKE METALEN NV is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBROUCKE METALEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBROUCKE METALEN NV, openstaande posities, locatie van VANDENBROUCKE METALEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDENBROUCKE METALEN NV is a company, that was registered 2017 in Zonnebeke (Passendale) region, Belgium. Full name of company is VANDENBROUCKE METALEN NV, company assigned to the tax number BE04086608886. The company VANDENBROUCKE METALEN NV is located at the address: Statiestraat 116,8980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VANDENBROUCKE METALEN NV were not found.
The main activity of VANDENBROUCKE METALEN NV is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBROUCKE METALEN NV is not available. You also can look at reviews of VANDENBROUCKE METALEN NV, open positions, location of VANDENBROUCKE METALEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBROUCKE METALEN NV, Zonnebeke (Passendale): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBROUCKE METALEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBROUCKE METALEN NV, Zonnebeke (Passendale): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBROUCKE METALEN NV, employees, financial statistics.