S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA

Contactgegevens S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA

Regio (region): Overpelt, België

Adres (address): Bemvaartstraat 18,3900, België

Telefoon (phone): 011 80 65 80 011 80 65 80

Fax (fax): 011 66 32 68 011 66 32 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA
Products information S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05940551757
Ondernemingsnummer: 6297332763
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA
(Get full report from official database of BE for S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA
Addition kinds of activities for S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA

2892. explosieven | Explosives
206200. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
50910705. zeilplanken | Sailboards

Werken bij S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

Zoek naar antwoorden van S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. Laat een reactie achter voor S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. Leave a respond for S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA. S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA op de google maps. Adres en contacten S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA
Location of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA on the google maps. Address and contacts of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: Bjork | PEDROLINO POPPENTHEATER VZW | S M I BVBA | Méthode Kostman | Nabek België

Other related companies as S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA: Bjork | PEDROLINO POPPENTHEATER VZW | S M I BVBA | Méthode Kostman | Nabek België

S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Overpelt, België. De volledige naam van het bedrijf is S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940551757. Het bedrijf S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA bevindt zich op het adres: Bemvaartstraat 18,3900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, openstaande posities, locatie van S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is a company, that was registered 1985 in Overpelt region, Belgium. Full name of company is S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, company assigned to the tax number BE05940551757. The company S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is located at the address: Bemvaartstraat 18,3900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA were not found.
The main activity of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA is not available. You also can look at reviews of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, open positions, location of S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, Overpelt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, Overpelt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.V.B. Snij- & Slijpmaterialen BVBA, employees, financial statistics.