Parduyns SA

Contactgegevens Parduyns SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parduyns SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parduyns SA

Regio (region): Leuze-en-Hainaut, België

Adres (address): Boulevard Paul-Henri Spaak 14,7900, België

Telefoon (phone): 069 66 95 55 069 66 95 55

Fax (fax): 069 66 95 50 069 66 95 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parduyns SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parduyns SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parduyns SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parduyns SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parduyns SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parduyns SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parduyns SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parduyns SA
Products information Parduyns SA

BTW identificatienummer (tax): BE01375183105
Ondernemingsnummer: 4616973876
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Parduyns SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parduyns SA
(Get full report from official database of BE for Parduyns SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parduyns SA
Addition kinds of activities for Parduyns SA

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
34929904. Slang- en buiskoppelingen, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube couplings, hydraulic/pneumatic
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library

Werken bij Parduyns SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parduyns SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parduyns SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parduyns SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van Parduyns SA in sociale netwerken
Look for responds of Parduyns SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parduyns SA. Laat een reactie achter voor Parduyns SA. Parduyns SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parduyns SA. Leave a respond for Parduyns SA. Parduyns SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parduyns SA op de google maps. Adres en contacten Parduyns SA
Location of Parduyns SA on the google maps. Address and contacts of Parduyns SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Parduyns SA Parduyns SA: Van De Water | Alvatech BVBA | Van Sante | Dorland & Grey S.A. | Cleemput, jef

Other related companies as Parduyns SA: Van De Water | Alvatech BVBA | Van Sante | Dorland & Grey S.A. | Cleemput, jef

Parduyns SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Leuze-en-Hainaut, België. De volledige naam van het bedrijf is Parduyns SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01375183105. Het bedrijf Parduyns SA bevindt zich op het adres: Boulevard Paul-Henri Spaak 14,7900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Parduyns SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parduyns SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parduyns SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parduyns SA, openstaande posities, locatie van Parduyns SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parduyns SA is a company, that was registered 2005 in Leuze-en-Hainaut region, Belgium. Full name of company is Parduyns SA, company assigned to the tax number BE01375183105. The company Parduyns SA is located at the address: Boulevard Paul-Henri Spaak 14,7900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Parduyns SA were not found.
The main activity of Parduyns SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Parduyns SA is not available. You also can look at reviews of Parduyns SA, open positions, location of Parduyns SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parduyns SA, Leuze-en-Hainaut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parduyns SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parduyns SA, Leuze-en-Hainaut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parduyns SA, employees, financial statistics.