VAN OVERSTRAETEN WEBO NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • VAN OVERSTRAETEN WEBO NV
Private companiesFurniture and Fixtures • VAN OVERSTRAETEN WEBO NV

Contactgegevens VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OVERSTRAETEN WEBO NV

Regio (region): Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), België

Adres (address): Heidestraat 76-80,1742, België

Telefoon (phone): 02 582 15 47 02 582 15 47

Fax (fax): 02 582 68 99 02 582 68 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OVERSTRAETEN WEBO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OVERSTRAETEN WEBO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OVERSTRAETEN WEBO NV
Products information VAN OVERSTRAETEN WEBO NV

BTW identificatienummer (tax): BE07264678955
Ondernemingsnummer: 5526367187
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN OVERSTRAETEN WEBO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OVERSTRAETEN WEBO NV
(Get full report from official database of BE for VAN OVERSTRAETEN WEBO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OVERSTRAETEN WEBO NV
Addition kinds of activities for VAN OVERSTRAETEN WEBO NV

513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
34430110. Brandstoftanks (olie, gas, enz.), Metalen plaat | Fuel tanks (oil, gas, etc.), metal plate
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

 • CNC Aluminium (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

 • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: hellemans sven

  Type: Studentenjob

  afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

 • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

  Type: Studentenjob

  Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

 • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

 • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

 • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TABAK EXPRESS

  Type: Leercontract

  bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van VAN OVERSTRAETEN WEBO NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. Laat een reactie achter voor VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. VAN OVERSTRAETEN WEBO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. Leave a respond for VAN OVERSTRAETEN WEBO NV. VAN OVERSTRAETEN WEBO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OVERSTRAETEN WEBO NV op de google maps. Adres en contacten VAN OVERSTRAETEN WEBO NV
Location of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV on the google maps. Address and contacts of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OVERSTRAETEN WEBO NV VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: Reno-Art | Nelissen BVBA | Net Consult SA | World Games | J.B. Sonic SA

Other related companies as VAN OVERSTRAETEN WEBO NV: Reno-Art | Nelissen BVBA | Net Consult SA | World Games | J.B. Sonic SA

VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07264678955. Het bedrijf VAN OVERSTRAETEN WEBO NV bevindt zich op het adres: Heidestraat 76-80,1742. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 787,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN OVERSTRAETEN WEBO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, openstaande posities, locatie van VAN OVERSTRAETEN WEBO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is a company, that was registered 1991 in Ternat (Sint-Katherina-Lombeek) region, Belgium. Full name of company is VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, company assigned to the tax number BE07264678955. The company VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is located at the address: Heidestraat 76-80,1742. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 787,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN OVERSTRAETEN WEBO NV were not found.
The main activity of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV is not available. You also can look at reviews of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, open positions, location of VAN OVERSTRAETEN WEBO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, Ternat (Sint-Katherina-Lombeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, Ternat (Sint-Katherina-Lombeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OVERSTRAETEN WEBO NV, employees, financial statistics.