Delta Outillage SA

Contactgegevens Delta Outillage SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Outillage SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Outillage SA

Regio (region): Eghezée, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 107,5310, België

Telefoon (phone): 081 81 15 98 081 81 15 98

Fax (fax): 081 81 28 54 081 81 28 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Outillage SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Outillage SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Outillage SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Outillage SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Outillage SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Outillage SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Outillage SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Outillage SA
Products information Delta Outillage SA

BTW identificatienummer (tax): BE07234191894
Ondernemingsnummer: 4345611572
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Delta Outillage SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Outillage SA
(Get full report from official database of BE for Delta Outillage SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Outillage SA
Addition kinds of activities for Delta Outillage SA

20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
20479901. Kattenvoer | Cat food
26560105. Keukengerei, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Utensils, paper: made from purchased material
34460403. Partities, sier metaal | Partitions, ornamental metal
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair

Werken bij Delta Outillage SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Outillage SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Outillage SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Outillage SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

Zoek naar antwoorden van Delta Outillage SA in sociale netwerken
Look for responds of Delta Outillage SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Outillage SA. Laat een reactie achter voor Delta Outillage SA. Delta Outillage SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Outillage SA. Leave a respond for Delta Outillage SA. Delta Outillage SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Outillage SA op de google maps. Adres en contacten Delta Outillage SA
Location of Delta Outillage SA on the google maps. Address and contacts of Delta Outillage SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Outillage SA Delta Outillage SA: V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF | TWIN DESIGN BVBA | Auxi-Eaux | Medisch Centrum St-Jozef VZW | Budelpack N.V.

Other related companies as Delta Outillage SA: V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF | TWIN DESIGN BVBA | Auxi-Eaux | Medisch Centrum St-Jozef VZW | Budelpack N.V.

Delta Outillage SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Eghezée, België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Outillage SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234191894. Het bedrijf Delta Outillage SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 107,5310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Delta Outillage SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delta Outillage SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Outillage SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Outillage SA, openstaande posities, locatie van Delta Outillage SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delta Outillage SA is a company, that was registered 2006 in Eghezée region, Belgium. Full name of company is Delta Outillage SA, company assigned to the tax number BE07234191894. The company Delta Outillage SA is located at the address: Chaussée de Louvain 107,5310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Delta Outillage SA were not found.
The main activity of Delta Outillage SA is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Outillage SA is not available. You also can look at reviews of Delta Outillage SA, open positions, location of Delta Outillage SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Outillage SA, Eghezée: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Outillage SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Outillage SA, Eghezée: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Outillage SA, employees, financial statistics.