ARMAND CRAENEN SA

Contactgegevens ARMAND CRAENEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARMAND CRAENEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARMAND CRAENEN SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Industrielaan 111,1070, België

Telefoon (phone): 02 524 06 83 02 524 06 83

Fax (fax): 02 524 37 16 02 524 37 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARMAND CRAENEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARMAND CRAENEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARMAND CRAENEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARMAND CRAENEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARMAND CRAENEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARMAND CRAENEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARMAND CRAENEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARMAND CRAENEN SA
Products information ARMAND CRAENEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE09357299804
Ondernemingsnummer: 9951385498
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARMAND CRAENEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARMAND CRAENEN SA
(Get full report from official database of BE for ARMAND CRAENEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARMAND CRAENEN SA
Addition kinds of activities for ARMAND CRAENEN SA

6552. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
35450325. Shaping tools (machine tool accessoires) | Shaping tools (machine tool accessories)
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines

Werken bij ARMAND CRAENEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARMAND CRAENEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARMAND CRAENEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARMAND CRAENEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van ARMAND CRAENEN SA in sociale netwerken
Look for responds of ARMAND CRAENEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARMAND CRAENEN SA. Laat een reactie achter voor ARMAND CRAENEN SA. ARMAND CRAENEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARMAND CRAENEN SA. Leave a respond for ARMAND CRAENEN SA. ARMAND CRAENEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARMAND CRAENEN SA op de google maps. Adres en contacten ARMAND CRAENEN SA
Location of ARMAND CRAENEN SA on the google maps. Address and contacts of ARMAND CRAENEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARMAND CRAENEN SA ARMAND CRAENEN SA: Wadexco (Fiduciaire) SPRL | Decosan BVBA | Koramic | LABO DEM BVBA | Frigomil NV

Other related companies as ARMAND CRAENEN SA: Wadexco (Fiduciaire) SPRL | Decosan BVBA | Koramic | LABO DEM BVBA | Frigomil NV

ARMAND CRAENEN SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is ARMAND CRAENEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357299804. Het bedrijf ARMAND CRAENEN SA bevindt zich op het adres: Industrielaan 111,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARMAND CRAENEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARMAND CRAENEN SA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARMAND CRAENEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARMAND CRAENEN SA, openstaande posities, locatie van ARMAND CRAENEN SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARMAND CRAENEN SA is a company, that was registered 2015 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is ARMAND CRAENEN SA, company assigned to the tax number BE09357299804. The company ARMAND CRAENEN SA is located at the address: Industrielaan 111,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARMAND CRAENEN SA were not found.
The main activity of ARMAND CRAENEN SA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARMAND CRAENEN SA is not available. You also can look at reviews of ARMAND CRAENEN SA, open positions, location of ARMAND CRAENEN SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARMAND CRAENEN SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARMAND CRAENEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARMAND CRAENEN SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARMAND CRAENEN SA, employees, financial statistics.