AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Contactgegevens AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50

Fax (fax): 016 44 82 53 016 44 82 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Products information AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE07642883300
Ondernemingsnummer: 8498443603
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
(Get full report from official database of BE for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Addition kinds of activities for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
48320107. Jazz | Jazz
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)

Werken bij AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Laat een reactie achter voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Leave a respond for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de google maps. Adres en contacten AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the google maps. Address and contacts of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: Indelpro | Immobilia Royal BVBA | Eurogyp BVBA | VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) | ADNET

Other related companies as AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: Indelpro | Immobilia Royal BVBA | Eurogyp BVBA | VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) | ADNET

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07642883300. Het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, openstaande posities, locatie van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is a company, that was registered 1993 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, company assigned to the tax number BE07642883300. The company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING were not found.
The main activity of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is not available. You also can look at reviews of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, open positions, location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, employees, financial statistics.