Van Eyck Ijzerwaren BVBA

Contactgegevens Van Eyck Ijzerwaren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eyck Ijzerwaren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eyck Ijzerwaren BVBA

Regio (region): Kampenhout, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 358,1910, België

Telefoon (phone): 016 65 50 60 016 65 50 60

Fax (fax): 016 65 13 83 016 65 13 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eyck Ijzerwaren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eyck Ijzerwaren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eyck Ijzerwaren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eyck Ijzerwaren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eyck Ijzerwaren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eyck Ijzerwaren BVBA
Products information Van Eyck Ijzerwaren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06854888916
Ondernemingsnummer: 7168823242
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Eyck Ijzerwaren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eyck Ijzerwaren BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Eyck Ijzerwaren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eyck Ijzerwaren BVBA
Addition kinds of activities for Van Eyck Ijzerwaren BVBA

20269903. Melkdrankjes, gearomatiseerd | Milk drinks, flavored
23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
34430107. Drums, knock-out (reflux etc.): metalen plaat | Drums, knockout (reflux etc.): metal plate
34930000. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
35470207. Plateau walserij machines | Plate rolling mill machinery
36940200. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij Van Eyck Ijzerwaren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eyck Ijzerwaren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van Van Eyck Ijzerwaren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Eyck Ijzerwaren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Laat een reactie achter voor Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Van Eyck Ijzerwaren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Leave a respond for Van Eyck Ijzerwaren BVBA. Van Eyck Ijzerwaren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eyck Ijzerwaren BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Eyck Ijzerwaren BVBA
Location of Van Eyck Ijzerwaren BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Eyck Ijzerwaren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eyck Ijzerwaren BVBA Van Eyck Ijzerwaren BVBA: Auto & Truckcleaning Cürd | Brähler ICS BVBA | Daune Consult SPRL | Mr Nico M L Decock | ram

Other related companies as Van Eyck Ijzerwaren BVBA: Auto & Truckcleaning Cürd | Brähler ICS BVBA | Daune Consult SPRL | Mr Nico M L Decock | ram

Van Eyck Ijzerwaren BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Kampenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eyck Ijzerwaren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06854888916. Het bedrijf Van Eyck Ijzerwaren BVBA bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 358,1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Eyck Ijzerwaren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eyck Ijzerwaren BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eyck Ijzerwaren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eyck Ijzerwaren BVBA, openstaande posities, locatie van Van Eyck Ijzerwaren BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Eyck Ijzerwaren BVBA is a company, that was registered 2006 in Kampenhout region, Belgium. Full name of company is Van Eyck Ijzerwaren BVBA, company assigned to the tax number BE06854888916. The company Van Eyck Ijzerwaren BVBA is located at the address: Haachtsesteenweg 358,1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Eyck Ijzerwaren BVBA were not found.
The main activity of Van Eyck Ijzerwaren BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eyck Ijzerwaren BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Eyck Ijzerwaren BVBA, open positions, location of Van Eyck Ijzerwaren BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eyck Ijzerwaren BVBA, Kampenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eyck Ijzerwaren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eyck Ijzerwaren BVBA, Kampenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eyck Ijzerwaren BVBA, employees, financial statistics.