BOSCH-VDD PARTS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BOSCH-VDD PARTS
Private companiesWater Transportation • BOSCH-VDD PARTS

Contactgegevens BOSCH-VDD PARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH-VDD PARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH-VDD PARTS

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Bergense Steenweg 1147,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 85 36 02 520 85 36

Fax (fax): 02 520 41 08 02 520 41 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH-VDD PARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH-VDD PARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH-VDD PARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH-VDD PARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH-VDD PARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH-VDD PARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH-VDD PARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH-VDD PARTS
Products information BOSCH-VDD PARTS

BTW identificatienummer (tax): BE02515838623
Ondernemingsnummer: 8659118652
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 873,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOSCH-VDD PARTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH-VDD PARTS
(Get full report from official database of BE for BOSCH-VDD PARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH-VDD PARTS
Addition kinds of activities for BOSCH-VDD PARTS

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
22810400. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp
59991102. Dierenvoeding | Pet food
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij BOSCH-VDD PARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH-VDD PARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH-VDD PARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH-VDD PARTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van BOSCH-VDD PARTS in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH-VDD PARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH-VDD PARTS. Laat een reactie achter voor BOSCH-VDD PARTS. BOSCH-VDD PARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH-VDD PARTS. Leave a respond for BOSCH-VDD PARTS. BOSCH-VDD PARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH-VDD PARTS op de google maps. Adres en contacten BOSCH-VDD PARTS
Location of BOSCH-VDD PARTS on the google maps. Address and contacts of BOSCH-VDD PARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH-VDD PARTS BOSCH-VDD PARTS: Mounting SPRL | Profimed nv | VDR EXPRESS BVBA | Mac Gregor B.V. | Mickey Weinstock

Other related companies as BOSCH-VDD PARTS: Mounting SPRL | Profimed nv | VDR EXPRESS BVBA | Mac Gregor B.V. | Mickey Weinstock

BOSCH-VDD PARTS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH-VDD PARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515838623. Het bedrijf BOSCH-VDD PARTS bevindt zich op het adres: Bergense Steenweg 1147,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 873,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOSCH-VDD PARTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSCH-VDD PARTS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH-VDD PARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH-VDD PARTS, openstaande posities, locatie van BOSCH-VDD PARTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSCH-VDD PARTS is a company, that was registered 2001 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is BOSCH-VDD PARTS, company assigned to the tax number BE02515838623. The company BOSCH-VDD PARTS is located at the address: Bergense Steenweg 1147,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 873,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOSCH-VDD PARTS were not found.
The main activity of BOSCH-VDD PARTS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH-VDD PARTS is not available. You also can look at reviews of BOSCH-VDD PARTS, open positions, location of BOSCH-VDD PARTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH-VDD PARTS, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH-VDD PARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH-VDD PARTS, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH-VDD PARTS, employees, financial statistics.