Fiducia BVBA

Contactgegevens Fiducia BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiducia BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiducia BVBA

Regio (region): Lubbeek (Linden), België

Adres (address): Diestsesteenweg 9,3210, België

Telefoon (phone): 016 35 92 60 016 35 92 60

Fax (fax): 016 35 92 69 016 35 92 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiducia BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiducia BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiducia BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiducia BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiducia BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiducia BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiducia BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiducia BVBA
Products information Fiducia BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09630035400
Ondernemingsnummer: 2271118164
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Fiducia BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiducia BVBA
(Get full report from official database of BE for Fiducia BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiducia BVBA
Addition kinds of activities for Fiducia BVBA

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
36639912. Telemetering apparatuur, elektronisch | Telemetering equipment, electronic
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Fiducia BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiducia BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiducia BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiducia BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Fiducia BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fiducia BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiducia BVBA. Laat een reactie achter voor Fiducia BVBA. Fiducia BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiducia BVBA. Leave a respond for Fiducia BVBA. Fiducia BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiducia BVBA op de google maps. Adres en contacten Fiducia BVBA
Location of Fiducia BVBA on the google maps. Address and contacts of Fiducia BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiducia BVBA Fiducia BVBA: Gebbink V | Bajura J M | BnS Engineering NV | Carotrans BVBA | Gandagas Company NV

Other related companies as Fiducia BVBA: Gebbink V | Bajura J M | BnS Engineering NV | Carotrans BVBA | Gandagas Company NV

Fiducia BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Lubbeek (Linden), België. De volledige naam van het bedrijf is Fiducia BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09630035400. Het bedrijf Fiducia BVBA bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 9,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fiducia BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiducia BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiducia BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiducia BVBA, openstaande posities, locatie van Fiducia BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fiducia BVBA is a company, that was registered 2017 in Lubbeek (Linden) region, Belgium. Full name of company is Fiducia BVBA, company assigned to the tax number BE09630035400. The company Fiducia BVBA is located at the address: Diestsesteenweg 9,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fiducia BVBA were not found.
The main activity of Fiducia BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiducia BVBA is not available. You also can look at reviews of Fiducia BVBA, open positions, location of Fiducia BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiducia BVBA, Lubbeek (Linden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiducia BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiducia BVBA, Lubbeek (Linden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiducia BVBA, employees, financial statistics.