COMPASS GROUP NV

Contactgegevens COMPASS GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPASS GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPASS GROUP NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 1179,1130, België

Telefoon (phone): 02 243 22 11 02 243 22 11

Fax (fax): 02 243 22 22 02 243 22 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPASS GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPASS GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPASS GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPASS GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPASS GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPASS GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPASS GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPASS GROUP NV
Products information COMPASS GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE07597839355
Ondernemingsnummer: 3105255126
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COMPASS GROUP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPASS GROUP NV
(Get full report from official database of BE for COMPASS GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPASS GROUP NV
Addition kinds of activities for COMPASS GROUP NV

239199. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
51990501. Schildleer | Chamois leather
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec

Werken bij COMPASS GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPASS GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPASS GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPASS GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van COMPASS GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of COMPASS GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPASS GROUP NV. Laat een reactie achter voor COMPASS GROUP NV. COMPASS GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPASS GROUP NV. Leave a respond for COMPASS GROUP NV. COMPASS GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPASS GROUP NV op de google maps. Adres en contacten COMPASS GROUP NV
Location of COMPASS GROUP NV on the google maps. Address and contacts of COMPASS GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPASS GROUP NV COMPASS GROUP NV: Siro Construct NV | IDS Service SPRL | Ameele Vervoer | Grutman Home Decor N.V. | DiziWeb

Other related companies as COMPASS GROUP NV: Siro Construct NV | IDS Service SPRL | Ameele Vervoer | Grutman Home Decor N.V. | DiziWeb

COMPASS GROUP NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPASS GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597839355. Het bedrijf COMPASS GROUP NV bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 1179,1130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COMPASS GROUP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPASS GROUP NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPASS GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPASS GROUP NV, openstaande posities, locatie van COMPASS GROUP NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPASS GROUP NV is a company, that was registered 1997 in Brussel region, Belgium. Full name of company is COMPASS GROUP NV, company assigned to the tax number BE07597839355. The company COMPASS GROUP NV is located at the address: Haachtsesteenweg 1179,1130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COMPASS GROUP NV were not found.
The main activity of COMPASS GROUP NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPASS GROUP NV is not available. You also can look at reviews of COMPASS GROUP NV, open positions, location of COMPASS GROUP NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPASS GROUP NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPASS GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPASS GROUP NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPASS GROUP NV, employees, financial statistics.