SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

Contactgegevens SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

Regio (region): Leuven (Wilsele), België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 260,3012, België

Telefoon (phone): 016 44 33 33 016 44 33 33

Fax (fax): 016 44 45 44 016 44 45 44

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
Products information SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

BTW identificatienummer (tax): BE04018768310
Ondernemingsnummer: 9705017089
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
(Get full report from official database of BE for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
Addition kinds of activities for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
73899930. Marine reporting | Marine reporting
75210000. Auto parkeren | Automobile parking

Werken bij SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS in sociale netwerken
Look for responds of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Laat een reactie achter voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Leave a respond for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS op de google maps. Adres en contacten SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
Location of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS on the google maps. Address and contacts of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: Fabory Centre Brussels | Vastiau-Godeau NV | IMMO NINO WILLY VERLE | Vimix | Perdaen Tennis N.V.

Other related companies as SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: Fabory Centre Brussels | Vastiau-Godeau NV | IMMO NINO WILLY VERLE | Vimix | Perdaen Tennis N.V.

SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Leuven (Wilsele), België. De volledige naam van het bedrijf is SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018768310. Het bedrijf SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 260,3012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, openstaande posities, locatie van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is a company, that was registered 1991 in Leuven (Wilsele) region, Belgium. Full name of company is SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, company assigned to the tax number BE04018768310. The company SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is located at the address: Aarschotsesteenweg 260,3012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS were not found.
The main activity of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is not available. You also can look at reviews of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, open positions, location of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, Leuven (Wilsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, Leuven (Wilsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, employees, financial statistics.